Wens   

Aangemaakt door :

Nicole Yildiz

Locatie:

El Pajonal, Guatemala

Ik ben nu 15 jaar in Guatemala.. Ik verstopte me hier voor mijn ex-man en wilde een nieuw leven beginnen met mijn zonen. In het begin ging alles goed en hadden we het droomleven dat ik wilde totdat alles mis ging en ik elke dag voor ons voortbestaan vocht. Het was niet zo slecht voor mij en ik had ook de steun van mijn broer tot het ergste drie jaar geleden gebeurde.. mijn zoon werd vermoord.. Ik werd zo depressief dat ik niet meer kon werken en ik deed eigenlijk alleen maar wat ik wilde in bed blijven, ik at niet meer, ik sliep niet meer en ik gaf niet meer om alles om me heen, zelfs niet om mijn zoontje.. Ik verloor niet alleen mijn grote, maar ook mezelf en mijn kleine. Het heeft me heel veel tijd gekost om uit deze diepe depressie te komen en verder te gaan, ik worstel nog steeds met slapeloosheid en ook voor mijn kleintje om te vergeven en me weer te vertrouwen... en ik ben op weg.

Nu heb ik besloten dat het het beste zou zijn om terug te gaan naar Oostenrijk, want de slechte herinneringen zullen niet verdwijnen, elke dag zie ik de plaats waar mijn zoon is vermoord en het is altijd heel moeilijk voor mij.. Ik wil gewoon om terug naar huis te gaan en ik wil mijn kleintje een toekomst bieden.. daarom vraag ik vandaag je hulp, je steun. Het belangrijkste dat ik nodig heb, is hulp om het paspoort van mijn zoon en mij klaar te krijgen. Ik heb momenteel niet de financiële middelen en ik moet om hulp voor hen vragen

Ik hoop echt dat iemand een groot hart heeft en mij steunt voor de toekomst van mijn zoon

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.