Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Zukunftsmusik e.V.

Locatie:

Köln, Deutschland

Wij staan voor vrijwillige inzet!

Als vzw zetten we ons sinds 2017 in voor de muzikale opvoeding van sociaal achtergestelde kinderen. We genereren onze fondsen via verschillende campagnes. We hechten bijzonder belang aan duurzaamheid.


Muziek creëert emoties, muziek creëert creativiteit, muziek brengt mensen over de hele wereld samen. Muziek is daarom een groot deel van onze samenleving en ons dagelijks leven en het lijkt als vanzelfsprekend te worden beschouwd.

Voor sommigen van ons is het een vanzelfsprekendheid geweest om van kinds af aan een benadering van muziek te vinden. Als kinderen zingen onze ouders iets voor ons, genieten van vroege muzikale opvoeding, krijgen muzieklessen en spelen in een band of orkest. Dit bevordert onder meer de intellectuele en sociale ontwikkeling, maar ook het zelfvertrouwen en het concentratievermogen.


Er zijn veel kinderen die deze kansen niet hebben. Juist voor deze kinderen zijn er toekomstdromen. Wat drijft ons het meest?

Elk kind en elke jongere die door muziekfinanciering een glimlach op zijn gezicht krijgt.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.