Maatschappij   

Aangemaakt door :

Stichting DOCK

Locatie:

Rotterdam, Nederland

Vier jaar geleden kwam een groep jongens met het idee om via crowd funding kerstpakketten te maken en uit te delen in de wijk. De actie heet nu 'ZUID VOOR ZUID'. De te behalen doelen liggen hoger, maar de essentie blijft hetzelfde: We willen iedereen die het verdient, een mooie attentie geven in de decembermaand.


Iedereen in Rotterdam-Zuid een mooie kerst!


Vier jaar geleden, kwam een groep jongens uit de Millinxbuurt tot de ontdekking dat er eigenlijk zoveel leuke mensen in de wijk zijn, die altijd druk bezig zijn voor iedereen, maar zelf altijd vergeten worden. Deze jongens wilde ook hen een leuke kerst bezorgen. En zijn toen met het idee gekomen om via crowd funding kerstpakketten te maken en deze uit te delen in de wijk.


We zijn inmiddels 4 jaar verder en toe aan de vijfde editie van dit mooie initiatief. De actie heet inmiddels 'Zuid voor Zuid'.

De te behalen doelen liggen hoger, maar de essentie blijft hetzelfde:

We willen iedereen die het verdient, een mooie attentie geven in de decembermaand.


Dit kunnen we natuurlijk niet zonder jullie! We hebben hulp nodig bij:

  1. Donaties van spullen of geld waarmee we de pakketten gaan samenstellen.
  2. Hulp bij het vullen en afleveren van de pakketten
  3. Hulp bij het in kaart brengen wie zo'n pakket verdient.


Wilt u spullen doneren of helpen bij het vullen en afleveren van de pakketten neem dan contact op via: [email protected]


In de week van 16 tot 22 december gaan we de pakketten maken en wegbrengen.


€ 380

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.