Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Paula van Loon

Locatie:

Eindhoven, Nederland

Edwin Michelson is mijn bandmaatje uit Sweet 'n Sour en schrijft gevoelige Nederlandstalige liedjes die raken. Van een ander kaliber dan de hardrock die we met de band spelen. Maar oh, zijn muziek is echt prachtig! Hij schrijft alles zelf: van tekst tot melodie en alles ertussenin. In 2020 is hij begonnen met een muziekproject waarbij hij zijn eigen geschreven liedjes wilde (laten) produceren en uitbrengen. Zijn droom is om een album uit te brengen met al zijn eigen geschreven nummers, met de titel: Zondagskind op maandagmorgen.


Toen hij me vroeg of ik mee wilde werken aan een van zijn liedjes, hoefde ik niet lang na te denken: tuurlijk wil ik dat! Naast inzingen, wil ik hem ook graag financieel helpen. Ik weet inmiddels hoeveel tijd en geld er in het maken van een nummer gaan, laat staan een heel album.


Ik heb erg veel bewondering en respect voor hoe Edwin het proces van zijn plaat maken is ingegaan. Hij financiert alles zelf, betaalt professionele musici die hem helpen met mixen, masteren en inspelen van muziekpartijen. Edwin wist voordat hij aan het project begon niets van produceren. Wel van musiceren, hij is afgestudeerd aan het conservatorium, heeft destijds een album opgenomen en is dirigent geweest van een zangkoor. Edwin houdt niet van half werk en beheerst inmiddels ook het muziekprogramma waarmee hij verschillende partijen kan opnemen. Ook weet hij verschillende musici te vinden die met hem meewerken aan de liedjes. Hij schrijft de muziek uit en begeleidt hen bij het inspelen. Hij doet dit echt vanuit passie en werkt daarnaast ook gewoon fulltime, waarmee hij dit project kan financieren. Maar hij houdt er niets aan over. Edwin heeft best wel wat tegenslagen gehad en ik ben zo trots op hem dat hij nu zo positief hiermee bezig is. Omdat hij er blij van wordt. En dit wil delen met anderen, via zijn muziek.


Zijn drive wil ik steunen!


Help je mee?

Daarom wil ik je vragen om Edwin te helpen met het voltooien van het album, zijn droom. Vind jij zijn liedjes mooi? En wil je Edwin (financieel) steunen? Doneer dan, zoveel als je missen kunt. Je helpt hem er enorm mee!


Laten we dit samen mogelijk maken! 


Alvast superbedankt!

Groetjes Paula van Loon


Website

Meer info over Edwin vind je op zijn website: https://www.edwinmichelson.nl.


€ 95

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.