Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

brian pinkster

Locatie:

's-Hertogenbosch, Nederland

Dit is een gevecht tegen ALS - op het ene moment kerngezond , en een jaar later zit je in een gevecht wat je in je grootste nachtmerrie niet had kunnen bedenken - het GEVECHT TEGEN ALS !! -


Echt elke kleine beetjes helpen in dit gevecht tegen ALS - in ons geval werd deze heel zichtbaar toen onze vriend BAS zijn diagnose ALS kreeg zoveel is nog onbekend over deze ziekte - en daar ligt onze winst!


Want met onderzoek leren we telkens meer , en misschien ligt het antwoord veel dichter bij dan we denken , maar er is geld nodig !


Daarom steun deze actie TEGEN ALS !!- alle geld wordt uit naam van ZOALSBAS direct gestort op stichting ALS.


Ik hoop vanuit het diepst van mijn hart doneer !- en onder het mom doneer een biertje - willen we het zo laagdrempelig mogelijk houden.


Helaas door Corona kunnen vele fundraising evenementen niet doorgaan , maar ik hoop vurig ipv 1 biertje of wijntje te bestellen , steek hem eenmalig in deze actie HELP ONS deze vreselijke ziekte te verslaan help ALS de wereld uit !!!!


Mijn en onze dank is groot !


Groet vrienden van ZOALSBAS en vechters TEGEN ALS !

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.