Noodhulp   

Aangemaakt door :

Stichting Hart voor Soest

Locatie:

Soest, Nederland

Meneer is ernstig ziek geworden in 01-2020. De gemeente is samen met de UWV aan het bekvechten wie wat gaat betalen. Soms staat er 3 maal per week een ambulance voor de deur. Hij kan op straat niet overleven!!!! Meneer heeft inmiddels een huurachterstand en is inmiddels al uit de aanvullende verzekering gegooid.

Meneer woont in een huurhuis, is ernstig ziek. Heeft altijd een goed betaalde baan gehad. vanaf januari 2020 is de gemeente Soest met de UWV aan het bekvechten, wie wat gaat betalen? Intussen heeft deze zieke meneer (die soms 3 maal per week afgevoerd wordt per ambulance) nog steeds geen ene euro ontvangen. Er werd verzocht vanuit de gemeente, of hij aan kon tonen dat hij huur betaalde..... WAARVAN??????

Er wordt gedreigd om meneer uit huis te zetten, omdat hij al 6 maanden geen huur betaald.

Vandaag kregen we te horen, dat hij voor de tweede maal een uitkering kon aanvragen, omdat er iets veranderd was in zijn situatie??????

Echter ....... intussen stromen de rekeningen binnen, worden de schulden steeds groter, groter en groter.

Vandaag of morgen wordt hij uit de ziekenkosten verzekering gegooid en wat dan als hij weer benauwd is en eigenlijk opgenomen moet worden.


Moet hij dakloos worden, hij gaat het niet overleven.


HELPT U MEE????

€ 77 van € 5.000
1.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.