Onderdak   

Aangemaakt door :

Gary Drenthe

Locatie:

, Burundi

HALLO BRETHREN :-) ALSJEBLIEFT, NEEM DE TIJD OM ZORGVULDIG TE LEZEN OVER MIJN LEVEN IK HEB JE HULP NODIG!


Mijn liefste broeders. Ik hoop dat het goed met je gaat daar in je land, ik hoop dat je met vrede en liefde van de sfeer geniet.

Ik heb een speciale reden waarom ik besloot om hulp te zoeken vanwege de urgentie van mijn situatie.


Mijn naam is Gary Drenthe ik kom uit Suriname in de hoofdstad van mijn land Paramaribo in Zuid Amerika,

Ik lijd aan gehoorverlies en een zeldzame neurologische aandoening die langzaamaan vanaf mijn benen verlamt, sinds ik een student was; Ik ben vorig jaar 2016 gestopt met mijn opleiding vanwege mijn problemen.


Ik besloot om via dit sociale netwerk een helpende hand te zoeken, maar zoals je kunt zien is er geen vertrouwen in dit internet omdat er veel neppe,

Ik wil terug naar mijn studie omdat ik pas naar mijn eerste jaar leid voordat het tragische incident dat me in deze situatie bracht, plaatsvond.


Ik heb moeite met leven hier in de liefdeslocatie van Oost-Afrika in Burundi, mijn grootmoeder was de enige die me heeft opgevoed. Helaas ben ik haar sinds 2007 kwijtgeraakt na een enorme hartstilstand, je weet dat deze wereld vol kwaad en kwaad is, na een paar maanden werd ik uitgezet en werd ik dakloos, ik overleefde door junkfood te eten en ik gebruik onveilig water dat me slechte ziekten bezorgde.


Ik heb geen plek om binnen te blijven en ik ben op straat geweest! Ik hoop dat ik door Gods genade snel uit deze situatie kom, ik heb nu geen familie waar ik heen kan! Al mijn familieleden zijn midden in de oorlog weggelopen sinds ik 8 jaar oud was, ik nu in deze situatie ben en ik ben te arm. Ik kan in mijn eentje geen dak boven mijn hoofd krijgen! op straat heb ik geen enkel recht of privilege op wat dan ook, of het nu gaat om geld of wat dan ook, want ik ben hulpeloos, ik wil terug naar mijn studie omdat ik pas mijn eerste jaar bijwoonde vóór het tragische incident dat me naar deze ramp leidde .


Alsjeblieft, ik help me om een dak boven mijn hoofd te krijgen, ik word elke avond op straat gebeten door muggen! Ik heb last van depressies, heb moeite met het vullen van mijn dagen en voel me verloren! Maar ik geloof dat ik door Gods genade spoedig uit deze ramp zal komen, God heeft een plan dat ik gewoon moet vinden om het te vinden.


Help me alstublieft om mijn doel te bereiken, ik heb verwoede pogingen gedaan om de beste manier te vinden om met het geld om te gaan: 10% zal worden gebruikt om alle kosten te verstoren die tijdens het sluiten van deze onderneming zijn gemaakt 20% zal worden gebruikt voor mijn medische procedures en de resterende 70% zal worden gebruikt om een dak boven mijn hoofd te krijgen en kan matrassen, lakens, deken en kleding kopen. Help me alsjeblieft om mijn doel te bereiken. 100% van het geld kan levens redden en ik bid dat de Heer die ons ondersteunt, ooit een zegen van God mag ontvangen!


BEDANKT VOOR HET LEZEN VAN MIJN VERHAAL.


De meesten van jullie weten niet hoe het voelt om dakloos te zijn en ik weet dat velen van jullie hun eigen problemen hebben, vraag je je af of je kleine stukje een verschil kan maken. Uw bijdrage kan talloze levens bereiken. Ik streef naar authenticiteit, eerlijkheid en waarheid! God zegene je! Bedankt
€ 0 van € 590
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.