Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Anna Kuch

Locatie:

Brussels, Belgium

Wil je bijdragen aan een klein verjaardagscadeau voor Lucas? Misschien weet je al dat we zijn beroofd en dat er ook een Lucas-bril is afgenomen. Wil je een klein verjaardagscadeau voor Lucas schenken? Je weet misschien al dat we zijn gestolen, en dat Lucas 'bril ook is meegenomen.


Geen enkele bril is niet sexy voor iemand die ze nodig heeft, dus ik dacht dat we iedereen gewoon een beetje konden bijdragen, net zoveel als je kunt in dit huidige gekke moment, en hem allemaal bij elkaar te brengen voor zijn verjaardag een nieuwe bril.

We hebben het gecontroleerd en ze kosten 160 euro met alles wat moet worden gedaan. Dit is dus het doel van deze crowdfunding tot zijn verjaardag 12.12.2020


Doe je mee? Dit zou zo WAUW zijn !!!

(Hij weet het niet, dus hou het geheim ya)


Geen bril, het is niet sexy voor iemand die ze nodig heeft, dus ik dacht dat we allemaal een beetje konden bijdragen, zoveel als je kunt in deze gekke tijd, en ze wat nieuws konden geven. glazen voor haar verjaardag allemaal samen.

We hebben het gecontroleerd en ze kosten 160 euro met alles wat er moet gebeuren. Het is dan ook het doel van deze crowdfunding tot zijn verjaardag, 12 december 2020.


Zit je in het spel? Het zou zo WAUW zijn !!!

(Hij weet het niet, dus houd het alsjeblieft geheim)


Dankjewel ! Dank u! en wees veilig

€ 160
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.