Educatie   

Aangemaakt door :

Xavier Nursery School Foundation

Locatie:

, The Gambia

Bedankt voor uw interesse in de Xavier Nursery School Foundation. De school waar onze stichting naar vernoemd is, staat in Farato, een klein dorpje in Gambia. Deze stichting is opgericht om de Xavier Nursery School te laten groeien en hen te ondersteunen bij het bereiken en behouden van kwaliteitsonderwijs en een veilige en comfortabele leeromgeving.

De focus van de Xavier Nursery School Foundation ligt momenteel op het inzamelen van fondsen voor de bouw van een nieuw schoolgebouw. Dit gebouw zal de nodige ruimte bieden om meer kinderen in Farato en omgeving een waardevol onderwijs te bieden. De bouw van dit gebouw wordt geschat op 22.000 euro. De behoefte aan deze nieuwe ruimte is dringend; zodra er geld wordt opgehaald, wordt gestart met de bouw van het gebouw.

Als je onze zaak wilt steunen, overweeg dan om een donatie achter te laten. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: xavier-nursery-school-foundation.com


Vriendelijke groeten,

Het team van de Xavier Nursery School Foundation,

Roosmarijn Kröner, Ruben Tak, Coen van Zuethem, Tijs Nooteboom & Maxime Traksel

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.