Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Maximilian Herzog

Locatie:

Berlin, Deutschland

Hallo,

Wij zijn Angi en Max, zijn al vrienden sinds de universiteit en zijn sinds april 2020 als hardloopteam onderweg in Grunewald.


We willen geld inzamelen voor het Deworm the World- initiatief:

Het Deworm the World Initiative pleit voor uiterst kosteneffectieve ontwormingsprogramma's op school en ondersteunt regeringen bij de implementatie en evaluatie ervan. Hierdoor kunnen kinderen voor minder dan een dollar een heel jaar lang ontwormd worden. Een kind. Een dollar. Een jaar.
Een worminfectie kan kinderen de rest van hun leven treffen. Als ze tijdens hun schooldagen geen toegang hebben tot ontwormtabletten, verdienen ze tot 29% minder dan hun leeftijdsgenoten als gevolg van ziektegerelateerd schoolverlaten op volwassen leeftijd. Dit verkleint hun kansen om op eigen kracht uit de armoede te komen . [ https://www.effektiv-spenden.org/deworm-the-world-initiative ]


We hebben uw steun hiervoor nodig en zijn bereid er veel voor te doen:

Als het geplande bedrag op 2 mei bij elkaar komt, lopen we een halve marathon! U wordt opgeroepen om de vele kilometers te sponsoren: Met 10 € financiert u één kilometer: 21 km x 2 personen x 10 € / km = 420 €

Dus we rennen tegen wormen - en jij steunt ons!


We hebben niet alleen gekozen voor een zeer kosteneffectief initiatief, we krijgen ook ondersteuning van de belastingdienst :

Max vermeldt het bedrag dat is gedoneerd op zijn volgende belastingaangifte en schenkt ook het bedrag dat ervoor is terugbetaald!


Dus ga je gang, er is niet veel tijd meer!

€ 500 van € 420
119% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.