Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Foundation against Cancer

Locatie:

, Belgium

Welkom bij de World Cancer Walk! Klaar om deel uit te maken van iets groots en belangrijks? Doe mee met onze wereldwijde inspanning om kankerpatiënten, overlevenden en hun families te ondersteunen en geld in te zamelen voor kankeronderzoek.


Waarom ik dit evenement heb gemaakt:

Ik ben een paar weken geleden begonnen met het creëren van dit evenement toen ik ontdekte dat iemand die mij dierbaar is onlangs opnieuw de diagnose kanker heeft gekregen. Ze is een ongelooflijke vrouw die zoveel van haar tijd heeft besteed en geïnvesteerd in het inzamelen van geld voor andere kankerpatiënten en overlevenden (via Relay For Life, België en andere organisaties). Helaas brengt deze vriend het aantal mensen in mijn omgeving dat kanker heeft of heeft gehad op zeven. Zeven klinken misschien niet als veel, maar voor mij zijn dat zeven mensen te veel.


Ik was zo geïnspireerd door de toewijding van mijn vriend om geld in te zamelen en anderen te steunen, dat ik besloot om met de 'World Cancer Walk' te komen. Het evenement werd ook gecreëerd ter nagedachtenis aan mijn geliefde grootouders die beiden buitengewoon genereuze mensen waren, en onze dierbare Holly, een geweldige gever wiens enorme hart en eindeloze liefde alles omvatte. Helaas is kanker een ziekte die veel te veel van ons treft. Bijna iedereen die ik over de hele wereld ken, heeft een verband met kanker, of ze nu een patiënt, een overlevende of een familielid of vriend van het bovenstaande zijn. Er is geen betere manier om onze steun te betuigen aan degenen die momenteel hun strijd voeren, degenen die het hebben overleefd of degenen die helaas hun leven hebben verloren, dan door op één dag samen te komen als één volk om het bewustzijn te verspreiden en geld in te zamelen voor een ongelooflijk belangrijke oorzaak.


De gebeurtenis:

Op 10 januari 2021 houden we de allereerste WORLD 24-uurswandeling met deelnemers uit meer dan 20 steden. Elke stad krijgt een tijdslot van een uur om een wandeling te maken, en de combinatie van deze uren over de hele wereld is gelijk aan één volledige dag van 24 uur. Het wordt een 24-uurs 'estafette' die bijna alle tijdzones over de hele wereld beslaat. Alle opbrengsten gaan naar Relay For Life, België.


Stichting Tegen Kanker België:

Relay for Life Belgium is een initiatief van de Stichting Tegen Kanker. De stichting is een nationaal en internationaal erkend expertisecentrum in de strijd tegen kanker. het is een volledig onafhankelijke en transparante organisatie die tot taak heeft effectieve acties en strategieën ter bestrijding van kanker vast te stellen. De stichting speelt een belangrijke rol op drie domeinen: Wetenschappelijk onderzoek; Ondersteuning van patiënten en hun families; Detectie en preventie.


Bedankt voor je steun en ik kijk ernaar uit om op 10 januari met je mee te wandelen!


Voor meer informatie:


Website: www.worldcancerwalk.com


Instagram: worldcancerwalk


E-mail: [email protected]€ 7.764 van € 10.000
77.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.