Sport   

Aangemaakt door :

Willem-Jaap Wijnen

Locatie:

Athene, Griekenland

Deelname aan de World Cup (officieus Wereldkampioenschap) Newaza Jiu Jitsu U15 in Athene Griekenland. Deze vinden plaats van 21 tot 23 september 2018.

World Cup Jiu Jitsu U15

Newaza Jiu Jitsu (ook wel Braziliaans Jiu Jitsu) is mijn grote passie en ik train hier dan ook elke dag voor om mijn uiteindelijke doel, de World Games, te bereiken.


Van 21 t/m 23 september 2018 vind de Balkan Open Jiu Jitsu in Athene plaats. Tegelijkertijd zal er een Wold Cup zijn U15 jaar, waar ik met het Newaza Jiu Jitsu zal mee doen. De World Cup is een officieus WK voor deelnemers tot 15 jaar.


Aangezien Jiu Jitsu geen Olympische sport is moeten mijn ouders dit allemaal zelf financieren. Dit brengt veel kosten met zich mee voor onder andere trainingen, pakken, seminars en inschrijfgeld voor toernooien (binnen- en buitenland)


Aangezien ik pas 13 jaar ben zou ik ook een van mijn ouder mee willen nemen naar de Wold Cup in Athene, iets wat de kosten helaas nog hoger maken.


Daarom heb ik in overleg met mijn ouders deze “Whydonate” aangemaakt om te hopen dat op deze manier de kosten geheel of gedeeltelijk gedragen kunnen worden en ik samen met mijn vader of moeder naar de World Cup kan.


Alle beetjes helpen en ik hoop dat jullie mij op deze manier financieel willen steunen met mijn passie om mijn uiteindelijke doel te bereiken!

In actie tijdens Kodokan Open in Hamburg


Actie tijdens Kodokan Open in Hambrug

€ 355 van € 1.000
35.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.