Dieren   

Aangemaakt door :

jan dons

Locatie:

Herzele, België

Dag iedereen, IK HEB UW HULP NODIG!

Eerst en vooral vraag ik een beetje van uw tijd om dit bericht grondig te lezen.

Ik ben Jan, 22 jarige student. Ik ben een grote dierenliefhebber. Sinds een paar maanden heb ik zelf voor de eerste keer een hondje gekocht (Willow), echt een schatje helemaal om op te eten, mijn beste vriend. Hij geeft me zoveel steun en troost en maakt me steeds vrolijk. Een ondeugende dwergteckel. Teckels zijn bekend voor hun ondeugende speelse eigenwijze karakter maar ook wel voor mogelijke rugproblemen... (Aangezien ze een lange rug hebben)


Ik heb hem altijd heel goed verzorgd maar bij mijn teckeltje is het nog een ander geval, zijn rechterachterpootje is helemaal scheef gegroeid waardoor dit ook op zijn rug werkt en zijn rug helemaal gebogen is.

Dit kan enkel en alleen maar verholpen worden door een operatie jammer genoeg. Als we dit niet doen gaat dit naast zijn pootje en zijn rug, ook nog eens op zijn heupen werken en dan gaat de pijn ondraaglijk worden...het doet me zoveel pijn om mij te moeten inbeelden hoeveel pijn hij leidt en zal leiden indien hij niet snel behandeld wordt...

Na de operatie die al een prijskaartje van rond de €2400 bevat (kan zelfs nog iets hoger zijn...) gaat hij ook nog een 3-tal maanden moeten revalideren + meerdere controles waardoor het prijskaartje nog stevig zal oplopen.


Als jonge student is dit uiteraard een heel erg groot bedrag voor mij en aangezien het mijn hond is, draai ik volledig en alleen voor de kosten op.


Ik werk ook al enkele jaren in de horeca en daarvoor heb ik jaren gebabysit dus ik werk ook wel om maandelijks rond te komen. Ik heb mijn hondje altijd al heel goed verzorgd, hij heeft nooit iets gemankeerd en is altijd heel gelukkig geweest, maar ik had niet verwacht dat zoiets zo snel kon gebeuren.

Ik zou graag iets willen doen om het kostenplaatje een klein beetje in te perken. Voor mij is dit een te groot bedrag. Ik kan het niet alleen. Willow heeft hulp nodig, onze hulp. Al is het maar 1euro dat je kan geven, het zou me zeker en vast helpen! Ik wil dat Willow een normale leven kan leiden en gelukkig kan zijn, dat is echt mijn grootste wens.


mijn doel is om zo snel mogelijk al de helft van het bedrag van de operatie te kunnen inzamelen, dus €1200. Dat zou voor mij al een enorme vooruitgang zijn.

Alle donaties zijn meer dan welkom! Samen zullen we hem redden!


Alvast bedankt allemaal! <3

€ 0 van € 1.200
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.