Anders   

Aangemaakt door :

Stichting Wij zijn M

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Wie is M

Wij zijn M is een stichting die het taboe rondom seksueel misbruik bij kinderen wil doorbreken. De oprichter en directeur, Mandy Sleijpen (1987), is ervaringsdeskundige.


Wat doet M

Stichting Wij zijn M biedt een lespakket aan waarmee seksueel misbruik op een gepaste en veilige manier bespreekbaar gemaakt kan worden in de klas. Stichting Wij zijn M heeft een voorstelling die gespeeld wordt en die we aanbieden voor verschillende instanties. We zijn bezig met het ontwikkelen van voorstellingen voor op scholen.

Ook wordt er vanuit de stichting voorlichting gegeven om zo inzicht te krijgen in wat de gevolgen zijn van seksueel misbruik en wat we hier tegen kunnen doen.


Donatie

Met een donatie wordt het voor de stichting mogelijk om meer voorlichting, lesmateriaal en voorstellingen te ontwikkelen. Zo zetten we samen een stap in de richting van het uiteindelijke doel: seksueel misbruik bespreekbaar maken.


Wilt u dit mede mogelijk maken en met ons het taboe gaan doorbreken?


Contact

Voor meer informatie kijk op: www.wijzijnm.nl

Of mail naar: [email protected]€ 2.828

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.