Maatschappij   

Aangemaakt door :

Dazure

Locatie:

Breda, Nederland

Support onze lopers door te doneren en help ons om wederom een mooi bedrag op te halen voor Stichting Maatschappelijke Opvang Breda!

Wij lopen hard voor SMO Breda

Zondag 6 oktober 2019 vindt de 34ste editie van de Bredase Singelloop plaats. Net als voorgaande jaren staan wij ook dit jaar met een groot aantal collega’s en vrienden van Dazure aan de start om geld in te zamelen voor Stichting Maatschappelijke Opvang Breda.


Wil jij ons steunen?

Vorig jaar hebben we maar liefst €1030,- bij elkaar gelopen voor een grote Verwendag voor de cliënten van SMO Breda. Ook dit jaar willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor een Sinterklaasviering voor de kinderen van de cliënten van Stichting Maatschappelijke Opvang Breda.


Sinterklaas kapoentje, gooi ook wat in hún schoentje

Het zal je maar gebeuren, dat de Sint stilletjes je huisje voorbij rijdt. Al je vriendjes en vriendinnetjes krijgen cadeaus, maar jouw schoentje blijft leeg. Stichting SMO Breda organiseert ieder jaar voor de kinderen van dak-/thuisloze met (financiële) problemen een Sinterklaasviering. Dit jaar willen wij Stichting SMO Breda steunen, zodat ze er een heel speciaal feest van kunnen maken met mooie cadeaus voor de kinderen. 


Wij gunnen deze kinderen een fantastisch Sinterklaasfeest en daar gaan we voor lopen! Support onze lopers door te doneren en help ons om wederom een mooi bedrag op te halen.


Bedankt voor je support!


Liefs,

Alle collega’s van Dazure

€ 1.000 van € 1.000
100% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.