Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Edith Elbrink

Locatie:

Vorden, Nederland

Ik ben Edith Elbrink en mijn dochter zit op een kleine particuliere boerderijschool. De school, De Hofakker, heeft kleine klassen, ze zijn veel buiten en krijgen hierdoor veel rust. Dit heeft mijn dochter nodig om tot leren te komen. Ze moet nog twee jaar op deze school, wie wil haar helpen dit af te kunnen maken?

Mijn dochter gaat met veel plezier naar De Hofakker, een kleine particuliere boerderijschool. Voor haar is dit onderwijs wat het beste bij haar past. Op deze school krijgt Sophie de aandacht en rust die ze nodig heeft om te kunnen leren. Dit is hier mogelijk omdat het een klein schooltje is en de kinderen veel buiten zijn, wat mijn dochter rust geeft. Zij raakt zo niet overprikkelt en leert daardoor beter. Zij heeft het daar erg naar haar zin. Ze moet nog twee jaar en dan heeft ze de basisschool afgerond. 


De vraag is: zijn er mensen die haar willen helpen met een gift? Dan kan ze de basisschool daar afmaken met haar vrienden en in goede gezondheid.


De kosten zijn:


Schoolgeld 8400

Reiskosten 2400

Totaal 10800


€ 50 van € 10.800
0.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.