Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Wicro Plastics BV

Locatie:

Kessel, Nederland

Welkom op de donatiepagina voor de Kesselse cafés en restaurants.

Super dat jij ook een bijdrage wil leveren!


Iedereen weet dat de horeca in Kessel het moeilijk heeft. De restaurants en kroegen zijn al maanden gesloten.

 

Vorig jaar is de kermis in stilte voorbij gegaan. Met kerstmis zaten we allemaal thuis aan de keukentafel en tot overmaat van ramp ging dit jaar ‘de Vastenaovend’ ook niet door. Dit zijn super belangrijke periodes voor de horeca ondernemers in ons mooie dorp.

Omdat we ook aan het einde van de lockdown nog terecht willen kunnen in de kroegen en restaurants van Kessel om een lekker hapje te eten of een pilsje te drinken, komen wij in actie. Wij willen daarom iets doen voor deze ondernemers. Wij gaan daarom samen – maar toch apart – met alle collega’s en hun gezinnen lopen of hardlopen voor dit goede doel. 


(hard)lopen

Onze medewerkers en hun gezinnen lopen of rennen allen – apart van elkaar – op een zelf gekozen tijdstip (maar vóór zondag 28 maart

2021) en een zelf gekozen locatie een afstand die bij hun past. Op deze manier voorkomen we groepsvorming en blijft iedereen veilig. Het aantal kilometers dienen ze bij te houden via een app als Strava of RunKeeper. Per gelopen of gerende kilometer doneert Wicro 2 euro.

Daarnaast willen wij graag het startschot geven door middel van een eerste donatie van € 1.000,-.

Ook Kuypers en de Phicoop hebben al een donatie toegezegd. 


Buiten het beroep dat we op alle ondernemers in Kessel willen doen, hebben we deze crowdfundingslink geopend waar iedere inwoner van Kessel die de Kesselse kroegen en restaurants een warm hart toedraagt een donatie kan doen. Alle donaties van bedrijven en inwoners worden bijgehouden via deze website en zullen we ook inzichtelijk maken op onze facebook pagina. Houd deze dus goed in de gaten! 


Help je een handje mee?

Alle kleine beetjes baten en daarom is het ook voor jou mogelijk om via deze pagina een donatie te doen vanaf twee biertjes, oftewel 5 euro. Het zou natuurlijk geweldig zijn als we dit gezamenlijk oppakken en onze horecagelegenheden een steuntje in de rug geven.


Ontzettend bedankt voor je hulp en hopelijk tot snel in:


Deelnemende Cafés

  1. De Boesjer
  2. Ton en Marij
  3. De Viersprong


Deelnemende Restaurants

  1. Taverne
  2. Baron Frits
  3. WokpalaceNamens alle medewerkers van Wicro Plastics.


We houden je op de hoogte over deze actie op onze socials:


Facebook: https://www.facebook.com/wicroplastics/


De geselecteerde horecagelegenheden bestaan uit kroegen en restaurants, aangezien deze volledig gesloten zijn en onvoldoende omzet

kunnen maken met alternatieven zoals bezorg -en afhaaldiensten. Alle kroegen en restaurants in Kessel en Kessel-Eik zijn benaderd en de geselecteerde ondernemers hebben bevestigd graag deel te willen nemen aan deze actie.

€ 4.547 van € 10.000
45.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.