Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Spanish Center in The Hague

Locatie:

La Haya, Países Bajos

Volg ons;

https://www.facebook.com/centroespanollahaya

https://twitter.com/CentroHaya

https://www.instagram.com/centroespanollahaya/

http://www.centroespanollahaya.com/

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

(Kies uw taal in de rechterbovenhoek van deze website, proost). Zie de bijgevoegde foto's, u hoeft deze website geen fooi te geven bij het doneren.


(Kies uw taal in de rechterbovenhoek van deze pagina, u kunt deze wijzigen, dank u). Zie de bijgevoegde afbeelding, u hoeft deze website geen fooi te geven als u een donatie doet.


De reden voor deze crowdfunding is om u rechtstreeks om hulp te vragen als laatste redmiddel om het Spaanse Centrum te redden.

Het Spaanse Centrum Den Haag is een Culturele Vereniging met als doel de integratie van Spanjaarden in Nederland en het bekend maken van de cultuur Spaans, zowel bij de Nederlanders als bij mensen van andere nationaliteiten.

Zoals u weet vanwege Covid-19, zijn de activiteiten in het Spaanse centrum helaas tijdelijk opgeschort

ons Spaanse centrum in Den Haag heeft het dringend nodig, zo erg zelfs dat als de benodigde fondsen niet worden verkregen om de exploitatie van het centrum voort te zetten tot

lente, zullen we genoodzaakt zijn om in het nieuwe jaar te sluiten.

Hoewel de inspanningen van het economisch managementteam van de afgelopen jaren, samen met uw honoraria, de uitgevoerde activiteiten en de aanvullende hulp van de administratie het Spaanse Centrum in staat hebben gesteld om tijdens deze maanden minimale activiteiten voort te zetten met nauwelijks inkomsten, helaas na het benaderen van alle andere financiële steun en gezien de huidige bijdragen aan de Culturele Vereniging zullen we volgend jaar niet verder kunnen werken zonder een beroep te doen op uw solidariteit en loyaliteit.

Het Spaanse Centrum maakt al meer dan 36 jaar deel uit van onze geschiedenis in Den Haag, generaties leden zijn door onze deuren gepasseerd en we zijn er zeker van dat ze het Spaanse Centrum in hun hart en herinneringen zullen blijven dragen, zowel aan mooie activiteiten als aan vieringen, maar ook voor onze steun en hulp als goede landgenoten in tijden van nood en moeilijkheden.

Het doel van deze oproep is om sterk te verzoeken dat degenen onder u die alstublieft een bedrag kunnen doneren, omdat dit DE ENIGE manier is waarop het centrum open kan blijven, door dit geld te gebruiken om de dagelijkse rekeningen en nutsvoorzieningen van zo iemand te betalen. groot gebouw als centrum, tot in ieder geval de lente, wanneer we hopen dat de COVID-19-situatie is verbeterd en dat alle activiteiten met meer kracht en vreugde dan ooit kunnen worden hervat.

Voor degenen onder u die op dit moment de jaarlijkse bijdrage niet kunnen betalen, is elke donatie welkom en helpt deze te behouden

het Spaanse centrum blijft drijven totdat we hopen dat de beperkingen van Covid-19 worden versoepeld.

Daarnaast zullen we ook met u delen dat onze crowdfunding wordt gelanceerd op sociale netwerken en we zouden het op prijs stellen als u zou delen waar en met wie u maar kunt, bedrijven, sportteams, expat groepen, ngo's zelfs met andere culturele verenigingen of stichtingen, beide in Nederland, Spanje of enig ander land waar groepen Spanjaarden in een betere financiële situatie verkeren dan de onze!

We hopen u snel weer te zien en dat u allemaal in een zeer goede gezondheid verkeert.

Het team van het Spaanse Centrum wil jullie allemaal bij voorbaat DANKTEN voor jullie hulp bij het aanpakken van de huidige financiële moeilijkheden, we hopen jullie snel terug te zien en dat jullie allemaal in zeer goede gezondheid verkeren.


Stuur alstublieft alle lidmaatschapsgelden en donaties naar:

Vereniging van Spaanse arbeiders

IBAN: NL71INGB0005959683


Nieuwe lidmaatschapsaanvragen voor:

[email protected]

_ _ _

 

Het Spaanse Centrum Den Haag is een Culturele Vereniging met als doel de integratie van Spanjaarden in Nederland en het bekend maken van de Spaanse cultuur bij zowel Nederlanders als mensen van andere nationaliteiten.

 

De reden voor deze mededeling is een dringende oproep om hulp te maken

behalve voor verdwijning het Spaanse Centrum in Den Haag .

 

Door Covid - 19 en de tijdelijke opschorting van activiteiten is het Spaans Centrum in Den Haag hard nodig.

Zozeer zelfs dat als de nodige fondsen niet worden verkregen om het in ieder geval tot de lente in stand te houden, het gedoemd zal zijn tot de definitieve sluiting van zijn deuren aan het begin van het jaar.

 

Na de verschillende manieren van economische ondersteuning te hebben overwogen en omdat de bijdragen die momenteel bestemd zijn voor culturele verenigingen zoals de onze geen hulp van lokale openbare besturen omvatten, doen we een beroep op de solidariteit van mensen die geloven dat een project als de onze Centro Español, met zijn dubbele dimensie van cultuur en solidariteit met onze landgenoten in nood in Nederland, moet blijven bestaan omdat het in wezen nuttig is.

 

Het doel is om door middel van donaties de nodige fondsen te verkrijgen om de huur- en servicebonnen gedurende de komende 5 maanden te kunnen betalen, aangezien dit DE ENIGE manier is waarop het Centrum open kan blijven tot, in ieder geval de lente met de hoop dat de situatie van Covid-19 is verbeterd en dat alle activiteiten met meer kracht en vreugde dan ooit kunnen worden hervat.

 

We zouden het erg op prijs stellen als u actief samenwerkt met zes   een donatie doen op de rekening van het Spaanse centrum . en het delen van deze aantrekkingskracht onder uw contacten en sociale netwerken om maximale verspreiding te bereiken en zo de deuren van het Spaanse Centrum open te houden

Elke bijdrage zal een grote hulp zijn, aarzel niet!

ERG BEDANKT!

Vereniging van Spaanse arbeiders

IBAN: NL71INGB0005959683


Nieuwe ledenverzoeken in:

[email protected] 


€ 1.700 van € 12.000
14.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.