Wens   

Aangemaakt door :

Heike Martyniak

Locatie:

Landau in der Pfalz, Deutschland

Ik ben een zelfstandige aannemer en heb door de corona-crisis een sterke omzetdaling geleden.


De financiële middelen van de staat zijn echter niet voldoende om te betalen voor belangrijke benodigdheden zoals huur, elektriciteit, enz. Als gevolg hiervan bevond ik me in een enorme financiële nood.


Ik wil nu een nieuw project opzetten en ben er al druk mee bezig. Maar dit gaat ook gepaard met initiële kosten, waarvoor ik ook de financiële middelen niet heb. Het is een doom-loop.


Ik vecht al maanden om te overleven, altijd bang om het appartement uit te vliegen of dat de deurwaarder voor de deur staat. Ik voel me psychologisch erg slecht.


Daarom besloot ik via dit platform om ondersteuning en hulp te vragen.


Ik zou graag willen betalen voor de essentiële zaken zoals huur en elektriciteit, enz., En iets investeren in mijn nieuwe project zodat ik weer geld kan verdienen. Ik weet dat ik het kan, maar ik heb je hulp nodig.


Ik ben heel erg dankbaar voor donaties - ongeacht het bedrag! Elk bedrag helpt.


Zodra ik me beter voel, zal ik ook doneren om andere mensen te helpen. Ik denk dat dat echt geweldig is.


Ik wens iedereen het allerbeste in deze vreemde tijd, maar vooral gezondheid en de kracht om alle uitdagingen aan te gaan.


Bedankt allemaal dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen en voor je hulp!


Mooie wensen


Heike


Ik ben Heike, 40 jaar en als zelfstandig ondernemer worstel ik met de gevolgen van de Corona-crisis. Momenteel kan ik geen brood meer verdienen zoals huur en elektriciteit. Ik zou graag een nieuw inkomen voor mezelf willen opbouwen, maar dit brengt ook initiële kosten met zich mee.
€ 0 van € 7.500
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.