Educatie   

Aangemaakt door :

Agnes illenseer

Locatie:

Ravensburg, Deutschland

Beste crowdfounding-leden,


Mijn naam is Agnes Illenseer (34 jr) en ik ben dit crowdfundingproject begonnen omdat ik graag een opleiding als masseuse wil beginnen.


Omdat ik het leuk vind om met mensen samen te werken en ze een ontspannen pauze wil bieden van het dagelijkse leven, en dit op professioneel niveau. Hiervoor heb ik een professionele opleiding nodig om masseuse te worden. Ik zou mezelf graag verder willen bijscholen om mezelf professioneel te realiseren. Na de opleiding streef ik naar een eigen praktijk of een mobiele dienst om mijn toekomstige klanten een breed scala aan mogelijkheden te kunnen bieden.


Ik zou iedereen die aan dit project zou willen deelnemen enorm dankbaar zijn.

Ook voor iedereen die kleine bedragen binnenbrengt, kunt u ook helpen. Iedereen die meedoet vanaf 100 euro krijgt van mij een wellnessmassage met 30 menu's als persoonlijk bedankje na het succesvol afronden van bijscholing.

Veel groeten van jou

Agnes

<a href="https://www.startnext.com/profile/agnesillenseer-1/eigene-projekte#" target="_blank" style="background-color: transparent; color: rgb(93, 211, 130);">Minder</a>
€ 2.000 Doelbedrag
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.