Weerzien moeder in geboorteland mogelijk met uw hulp?
Weerzien moeder in geboorteland mogelijk met uw hulp?
Weerzien moeder in geboorteland mogelijk met uw hulp?
Netherlands, Netherlands
Maatschappij
Start geldinzamelactie
€0.00 0.00%
van €3,000.00
gesloten

Deel pagina via:

Wij, Jessy Kip (43) en André Supheert (45), willen graag met elkaar trouwen en wel op Curaçao, Jessy's geboorteland. Omdat die droom een droom blijft gezien onze financiële situatie hebben we besloten om toch in Nederland te trouwen. Daardoor is het heel erg de vraag of haar familie, die op Curaçao woont, bij ons huwelijk kan zijn. Haar moeder wordt binnenkort namelijk al 78 jaar en kan helaas niet meer naar Nederland reizen.

Helaas hebben wij niet de middelen om op Curaçao te trouwen, hoe goed we ook ons best doen met sparen. Het is echter Jessy's grote wens om haar geboorteland na 30 jaar in Nederland te zijn en haar moeder, die zij al drie jaar niet meer heeft gezien, terug te zien bij haar eerste huwelijk.

Misschien gaat deze droom van Jessy om haar moeder weer te zien in haar geboorteland in vervulling als u ons financieel wilt helpen.

U kunt ons helpen door te bidden voor ons dat we fulltime betaald werk vinden en daardoor zelf kunnen sparen voor deze kosten, maar u kunt ons ook helpen door authentieke Antilliaanse taarten bij Jessy te bestellen. De bescheiden winst zetten we dan apart voor de reis naar Jessy's moeder op Curaçao.

Uiteraard zijn giften ook welkom, dat kunt u doen door ons een bedrag te doneren via deze website.


Alvast heel erg bedankt voor uw steun aan ons om onze droom uit te laten komen.

Jessy en André