Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Marjolein, Casper, Linda

Locatie:

Enschede, Nederland

We begonnen met zijn 3-en te trainen voor de marathon van Enschede, met als doel geld in te zamelen voor Leukemie. Wat we toen nog niet wisten was dat we uiteindelijk voor een meer zeldzame vorm van kanker zouden gaan lopen.

We begonnen met zijn 3-en te trainen voor de marathon van Enschede, met als doel geld in te zamelen voor Leukemie.

Wat we toen nog niet wisten was dat we uiteindelijk voor een meer zeldzame vorm van kanker zouden gaan lopen..


We willen nu graag geld inzamelen om te zorgen voor meer onderzoek zodat deze ziekte wel te genezen zal zijn en onze slogan Kill Kahler kan worden.

We hebben door weer en wind getraind en zijn super gemotiveerd om de marathon (42,2km) van Enschede op 17 april met zijn 3-en te gaan uitlopen. Om zo, met jullie hulp, een stapje dichterbij ons uiteindelijke doel (het uitroeien van Kahler) te komen.

We zouden het geweldig vinden als jullie ons hierin zouden willen steunen! Het ingezamelde geld zullen we doneren aan een nieuw onderzoek dat binnenkort gestart gaat worden onder leiding van prof. Minnema (specialist hematologie/oncologie in het UMC).

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.