Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

De Werkgroep

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Voor veel mensen wordt het er niet makkelijker op. Steeds meer raakt men verstrikt in de arrogantie, de onkunde en het onbegrip van de Overheid en van andere organisaties. De Werkgroep helpt deze mensen graag. Dat doen we overigens al ruim 4 jaar.

Waarom deze Werkgroep?


Het blijkt dat veel mensen hulp nodig hebben. Vaak zijn conflicten met Overheden, de Belastingdienst, banken, zorgverzekeraars, gemeentes, enz. op te lossen door zelf actie te ondernemen tegen deze instellingen. Men heeft het idee dat er toch niets valt te doen tegen deze instituten. Dat is niet juist. Ze gaan er vanuit dat men geen actie onderneemt en gaan dus maar door met frustrerende en onrechtmatige acties.


Waar we de mensen mee helpen? Met schulden, jeugdzorg, sociale woningen, de participatiewet, problemen met de Belastingdienst en de zorgverzekeraars en nog veel en veel meer. Bij elk project stellen we een een deskundig team samen dat samen met u naar een oplossing gaat zoeken en samen met u aan het werk gaat. Op deze manier hebben we de afgelopen jaren al heel veel bereikt en hebben veel mensen de regie over hun eigen leven weer teruggekregen.


We doen dit vrijwillig en we doen dit al ruim 4 jaar met succes, maar om door te kunnen gaan hebben we wel jouw steun nodig want het kost veel geld om de Werkgroep in stand te houden. We kunnen veel maar we kunnen het niet alleen!Met vriendelijke groet,De Werkgroep

Rob Otten


[email protected]

www.dewerkgroep.com

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.