Maatschappij   

Aangemaakt door :

Folkert Buiter

Locatie:

Almere, Nederland

Het Luierpark in Almere is een park met in totaal 100 bomen en een bloemenveld.

Het is een herinneringsplek en een herdenkingsplek. Bij iedere boom staat een bord waar de persoon, of de personen die worden herinnerd of herdacht staan vermeld. Er zijn ook enkele algemene herdenkingsbomen.

Stichting het Luierpark draait op giften.

Het onderhoud geschiedt door Tineke Ras, ondersteund af en toe door anderen en een deel van het grote onderhoud geschiedt door Staatsbosbeheer.

Ieder jaar moet er drie keer een grote tank water komen. Dat kost geld en het is een hoop gedoe met opslag e.d.

een WATERPOMP is de oplossing. Dan kan niet alleen Tineke Ras daar gebruik van maken, maar ook alle bezoekers kunnend e eigen boom water geven.

De pomp met toebehoren (bak, emmers, gieters) kost ca. 6.000 euro. Er is inmiddels iets meer dan 3.500 euro toegezegd. Ik roep alle Almeerders op om een donatie te doen voor de WATERPOMP van dit liefdevolle project. Alle beetjes helpen.Samen de laatste 2.500 euro doneren. Ik begin met 25 euro. Vermeld bij donatie en overschrijving: Waterpomp Luierpark.

Het rekeningnummer is van de stichting Luierpark.


Op de foto's een soortgelijke pomp als die bij het gebouw van Staatsbosbeheer op de Kemphaan staat.

€ 375 van € 2.500
15% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.