Maatschappij   

Aangemaakt door :

NL Cares

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Jij een goed gevoel, zij een goed gevoel! 

Eenzaamheid is een groeiend maatschappelijk probleem. Rond de feestdagen is dat extra voelbaar. Daarom organiseren we bij NL Cares opnieuw de hele decembermaand feestelijke initiatieven in de strijd tegen eenzaamheid. Wegens het succes van deze actie in 2020 hebben we besloten deze te verlengen en presenteren daarom opnieuw: De Christmas Crowdfunding.


Met jouw bijdrage schenken we een klein geluksmomentje aan eenzame stadsgenoten. Samen zorgen we er zo voor dat minder mensen eenzaam zijn deze kerst! Er zijn verschillende mogelijkheden, van kleine tot grote donaties:

 

€ 5 | Kerstcadeautje voor een eenzame stadsgenoot 

Iedereen wordt blij van een kleinigheidje in zijn schoen of onder de boom. Door €5 te doneren zorgen wij ervoor dat er een klein cadeautje bij een stadsgenoot wordt langsgebracht.  

 

€ 20 | DIY kerststukjes voor eenzame ouderen 

Met jouw bijdrage van € 20 zorg je ervoor dat ouderen woonachtig in een woonzorgcentrum met begeleiding aan de slag gaan en zelf kerststukjes gaan maken. Naast dat het kerststukje alleen al opvrolijkt, is het voor de ouderen een stukje zingeving en invulling van de dag.  

 

€ 50 | Winterse wandeling met Koek & Zopie 

Doneer jij € 50, dan zorgen wij ervoor dat er 10 ouderen lekker op pad gaan tijdens een winterse wandeling. Samen met vrijwilligers maken ze een wandeling door een bos of stadspark, met een warme tussenstop met Koek & Zopie. 

 

€ 100 | Kerstbrunch voor 10 bewoners van een woonzorgcentrum 

Met jouw € 100 kunnen we 10 bewoners van een woonzorgcentrum blij maken met een heerlijke kerstbrunch. Compleet met 

feestelijke aankleding, kerststol én een glaasje champagne.  

 

 €1000 | Een sfeervol kerstdiner voor eenzame stadsgenoten 

Met deze prachtige bijdrage maak jij een kerstdiner mogelijk voor stadsgenoten die eenzaam zijn en wel wat 

gezelligheid kunnen gebruiken. Met z'n allen aan tafel en genieten van een heerlijk diner en warme kerstsfeer.  

 

€2750 | Kerstknaller! Steun een jaar lang een activiteit tegen eenzaamheid.  

Met deze bijdrage maken jullie het mogelijk dat een activiteit gericht op eenzaamheid een jaar lang op onze agenda staat en voorzien wordt van vrijwilligers. Merry Christmas! 


Doneer en zorg er samen met ons voor dat minder mensen eenzaam zijn deze Kerst!

€ 21.800 van € 20.000
109% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.