Evenement   

Aangemaakt door :

Ness Coaching

Locatie:

Netherlands, Netherlands

De maand december staat altijd bol van de gezellige en smakelijke bijeenkomsten met familie en vrienden. De dagen worden korter, kouder en natter. Zo makkelijk als we in de zomer buiten zijn, zo makkelijk zitten we nu binnen bij de open haard. En het liefst met een heerlijke versnapering.  


Om dit te doorbreken is de 100.000 STAPPEN CHALLENGE in het leven geroepen! Door elke dag minimaal 3.226 stappen in de buitenlucht te maken (dit staat gelijk aan ongeveer 30 minuten wandelen), heb je na 31 dagen een totaal van 100.000 stappen op de teller staan. Een geweldige manier om jou letterlijk buiten én in beweging te krijgen in de maand december!


Om jezelf extra te stimuleren en om anderen ook in beweging te krijgen, hebben we er vanaf dit jaar een goed doel aan gekoppeld, namelijk Stichting Hartekind. Je kan ervoor kiezen om:

  • niet mee te lopen maar om wél te doneren
  • om mee te lopen én te doneren
  • om een wandelgroep te vormen en je te laten sponsoren (en dit te doneren)
  • om in de webshop van 100.000 Stappen Challenge een leuk sportief item te kopen zodat een deel van de opbrengst gedoneerd wordt


Veel plezier en alvast dank voor jouw donatie!


Sportieve groet,

Het team van 100.000 Stappen Challenge


E. [email protected]

W. www.100000stappenchallenge.nl

€ 0 van € 1.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.