Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Eef van Breen

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Het nieuwe album 'Walk of Doubts' van de Eef van Breen Group is een innovatieve manier van muziek en je eigen stad beleven. Het project is interessant op zowel cultureel als innovatief vlak. En is bovendien ook heel leuk en laagdrempelig om aan mee te doen. Het wordt immers gratis aangeboden!

Walk of Doubts is een break-up album. In 90 minuten word je meegenomen in de emoties van iemand wiens relatie net eenzijdig beëindigd is. 


Luisterend naar de muziek, wordt de luisteraar uitgenodigd om zich te verplaatsen in de hoofdpersoon, en in zijn of haar eigen

herinneringen. Doordat het album alleen te luisteren is terwijl je wandelt door je eigen stad, ga je je eigen omgeving met nieuwe ogen zien en anders ervaren...


Ga naar https://walkofdoubts.com/ 


Doel van donaties:

Op dit moment is Walk of Doubts enkel te beluisteren/beleven in Amsterdam-Noord. Eef van Breen heeft dit project geheel zelfstandig gefinancierd. Het is zijn droom om dit concept door heel Nederland (en daarbuiten?!) uit te rollen, maar daar zijn centjes voor nodig... Mede via donaties hopen we deze droom te verwezenlijken en op die manier zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van deze innovatieve manier van muziek en de eigen stad/dorp te beleven! 

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.