Sport   

Aangemaakt door :

Topamateurvoetbal.com

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Ben jij een trouwe bezoeker van Topamateurvoetbal.com en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.


Dagelijks lees je bij ons het laatste nieuws, interviews en achtergronden uit onze prachtige competities. We brengen een podcast en de rangen en standen uit de verschillende divisies. Dat doen we met heel veel voetballiefde en plezier.


Het zal je niet verbazen dat we wel onze kosten hebben. Denk aan het 'hosten' van een website, de foto's die we afnemen van OrangePictures en onze verslaggevers en redacteuren krijgen een bescheiden vergoeding voor hun werk. Dat bekostigen we uit advertenties en daarmee spelen we ongeveer quitte. We zouden echter wel graag de volgende stap in onze ontwikkeling zetten. Meer eigen verhalen en net een iets nettere beloning voor de redacteuren die de site mogelijk maken. 


We willen je niet eindeloos vermoeien met gebedel om geld. Hier, op deze plek, vragen we je om na te denken of je ons virtueel zou willen trakteren op twee biertjes of cola'tjes voor het plezier dat je haalt uit het lezen en op de hoogte blijven via Topamateurvoetbal.com. Steun ons en trakteer ons op twee drankjes in de kantine, of in dit geval de kosten (5 euro) daarvan. Eenmalig, of af en toe een keertje. Je kunt erop rekenen dat we je zeer dankbaar zijn en je 'traktatie' goed zullen besteden, zodat we jou in de toekomst nog meer nieuwtjes en leuke verhalen voorschotelen. Proost!    

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.