Onderdak   

Aangemaakt door :

vzw Jeugdlokalen Aurora Oetingen

Locatie:

Gooik, België

Hallo daar,

Je kent ons misschien al of misschien ook (nog) niet, maar wij zijn vzw JAO. "Ja-watte?" JAO staat voor Jeugdlokalen Aurora Oetingen. Wij zijn een vzw die al jaren ijvert voor nieuwe jeugdlokalen in Oetingen (Gooik). En eindelijk komt de eindmeet in zicht. Op 18/09/2021 werd de eerste steen gelegd en we hopen het gebouw helemaal af te hebben tegen eind 2022.


Deze lokalen zullen niet enkel voor Scouts Aurora Oetingen dienen, alhoewel de nood en vraag wel vanuit deze groep kwam en de vzw hieruit vervolgens werd opgestart. Neen, ze zullen ook vele andere kinderen en jongeren kunnen plezieren wanneer ze hier op weekend of op kamp komen. Geweldig toch?


We hebben reeds heel wat budget bij elkaar gesprokkeld, onder meer door gemeentelijke en Europse subsidies, renteloze leningen, allerhande acties, en heel wat mensen en bedrijven die ons steunen. Toch komen we nog 120.000 EUR te kort om de jeugdlokalen te kunnen afwerken en aangezien kinderen natuurlijk beter niet op een bouwwerf spelen en verblijven, durven we jullie vragen om ook een bijdrage te leveren, groot of klein, maakt niet uit. Alle beetjes helpen!


En stel je dan eens voor, als je ooit een bezoekje brengt aan het landelijke Oetingen, of je kind komt hier op weekend of maakt er een onvergetelijk kamp mee, dan kan ook jij zeggen: "Kijk, hierin heb ik mee geïnvesteerd. Prachtig toch, wat die vzw met mijn hulp heeft gerealiseerd! Niet enkel een hoop stenen, maar échte jeugdlokalen, waar velen talloze avonturen zullen beleven..."


Help jij ook mee dit bedrag via Whydonate te verzamelen?


Aan iedereen die onze actie steunt, alvast heel hartelijk bedankt!

Namens het bestuur van

vzw JAO (Jeugdlokalen Aurora Oetingen)

€ 320 van € 120.000
0.3% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.