Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Nada en Maud

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Hallo vrienden, familie, kennissen en onbekenden. Wij gaan in de zomervakantie vrijwilligerswerk doen in Nepal en wij hebben jullie hulp nodig!

Hallo vrienden, familie, kennissen en onbekenden. Wij zijn Nada Bons en Maud van der Velde en wij gaan in de zomervakantie naar Nepal om ons in te zetten als vrijwilligers via de organisatie Travel Active. Wij zullen hier verschillende activiteiten verrichten om het leven van de kinderen daar te verbeteren. De activiteiten die we daar gaan verrichten zullen vooral te maken hebben met de gezondheid van de kinderen.

Zo zullen we:

  • Gezondheidsvoorlichting gaan geven over hygiëne en gewoontes.
  • Activiteiten ondernemen met de kinderen zoals sport en spelletjes.
  • Helpen met hun schoolwerk.
  • Meelopen met verschillende artsen om te kijken hoe de gezondheidszorg in Nepal is gesteld.


In Nederland zien we hygiëne als basis behoefte, maar in Nepal is dit helaas niet zo. Daarom kunnen wij met het opgehaalde bedrag onder andere de hygiëne voor de kinderen in Nepal verbeteren. Lijkt jullie dit nou een leuk initiatief en wil jij ook een steentje bijdragen? Doneer dan nu!

                                                        

€ 376 van € 6.300
6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.