Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Fleur Jager

Locatie:

, Tanzania

ik ben Fleur en ik ga in de zomer van 2020 vrijwilligerswerk doen in Tanzania. Dit ga ik niet alleen doen, ik ga mee met een reis van de stichting Vrijwillig Wereldwijd. In de prijs die ik betaal om mee te gaan met deze reis zit een deel ‘project donatie’. Hiervoor kunt u via deze pagina geld doneren.

Hallo allemaal,

ik ben Fleur en ik ga in de zomer van 2020 vrijwilligerswerk doen in Tanzania. 

Dit ga ik niet alleen doen, ik ga mee met een reis van de stichting Vrijwillig Wereldwijd.

De reis bestaat uit vrijwilligerswerk doen en de cultuur leren kennen (van Tanzania en Zanzibar).


Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Tijdens de reis zal er vrijwilligerswerk worden gedaan bij Ilula Orphan Program (IOP) in Tanzania. Ilula Orphan Program is een maatschappelijke organisatie die zich inzet om armoede en HIV/aids te doorbreken door middel van onderwijs en het ondersteunen van gezinnen en families in 8 dorpen in Ilula. 

Het vrijwilligerswerk zal voornamelijk bestaan uit het ondersteunen van de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden van de lokale vrijwilligers en medewerkers.

Daarnaast worden er sport- en spelactiviteiten georganiseerd.

Een belangrijk onderdeel van het vrijwilligerswerk is het organiseren van de lokale markt. Alle jongeren die meegaan met deze reis zullen zelf kleding/speelgoed inzamelen en deze op de markt verkopen. De opbrengsten gaan naar het weeshuis.


Naast de kleding en speelgoed, betaal ik een 'projectdonatie' van ca. 350 euro; dit bedrag is inbegrepen in de prijs die ik betaal om mee te kunnen als vrijwilliger met deze reis. Het bedrag komt volledig ten goede van IOP.

Ik zou het zeer op prijs stellen als u mij helpt dit bedrag bij elkaar te krijgen.

Als ik meer geld ontvang dan 350 euro zal ik dat gebruiken om nieuwe kleding en nieuw speelgoed te kopen voor de lokale markt die wordt georganiseerd.

Na de reis zal ik updates geven van mijn reis waar u (hopelijk) aan heeft bijgedragen.


Meer informatie? https://www.vrijwilligwereldwijd.nl/tanzania-zanzibar-jongerenreis/ 

https://ilulaorphanprogram.org/


Bedankt voor uw aandacht en/of donatie.

Met vriendelijke groet,

Fleur Jager € 295 van € 350
84.3% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.