Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Loes Indenkleef

Locatie:

, Indonesië

Wij zijn Anne en Loes. Voor onze opleiding moeten wij vrijwilligerswerk in een ontwikkelingsland gaan doen. Wij hebben gekozen voor Bali-Indonesië. Bali staat bekend als een 'vakantieland', maar toch is dit een enorm arm eiland. Tijdens dit project gaan wij kansarme kinderen ondersteunen d.m.v. activiteiten.

Op Bali worden kinderen ondanks leerplicht thuisgehouden omdat er geen geld is voor uniformen of boeken geld en voor de middelbare school geen schoolgeld. Daarnaast worden kinderen vaak thuisgehouden omdat ze mee moeten helpen in het huishouden en verantwoordelijk zijn voor een deel van het gezinsinkomen. Indonesië telt 240 miljoen inwoners waarvan 3.800.000 op Bali.


Ondanks alle pogingen van de regering om armoede te bestrijden lukt het hen niet.


Het project ligt in één van de armste delen van Bali. Veel kinderen hebben daar nauwelijks kansen hun talenten te ontwikkelen.

Het project wil minderbedeelde kansarme kinderen op Bali helpen door het bieden van een passende opleiding om de talenten/ competenties die de kinderen bezitten te ontplooien. Zo willen we deze kinderen een betere toekomst bieden d.m.v. onderwijs en opvoeding. Ze geven niet alleen steun aan kinderen van deze boarding school maar ook aan de kansarme bewoners van de omliggende dorpen.


U zou met een donatie niet alleen ons ongelofelijk blij maken, maar ook de kinderen op Bali. Alle kleine beetjes helpen!

€ 0 van € 4.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.