Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Martin Belder

Locatie:

Oud-Beijerland, Nederland

Een kleine vrijwillige bijdrage zou gewaardeerd worden zodat wij de kosten kunnen dekken die we maken met onze website en voor de waardering van onze gratis nieuwsbrief service zodat wij nog meer gratis service kunnen geven aan u de nieuwsbrief lezer

Beste Nieuwsbrief lezer

Wij zijn een kleine organisatie met een zeer beperkt aantal vrijwilligers en 1 schrijver. We maken het gratis mogelijk voor een abonnees, om aanbevelingen op het gebied van beleggen/investeren en speculeren, in een maandelijkse nieuwsbrief en een wekelijkse weekly update naar de abonnee op te sturen.

Als blijk van u waardering zouden wij het zeer waarderen als u een kleine bedrage over heeft voor het lezen van onze content. De bedoeling is dat we de jaarlijkse kosten van onze website dekkend maken. Op deze manier kost het alleen de moeite en het vele werk dat we besteden aan het maken van de nieuwsbrieven. Met deze waardering wordt het voor ons een stuk makkelijker om vol te houden.

Aangezien we zeer klein zijn zonder inkomsten staat er ook geen bedrijf of stichting achter ons concept. Wij mogen hierdoor ook niet naar winstbejag nastreven en zullen teveel gedoneerd geld omzetten in een nader te definiëren goed doel. Indien we boven de kosten van onze website uit zijn zullen we dit in een nieuwsbrief kenbaar maken.

Bij voorbaat onze dank, M.Belder

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.