Educatie   

Aangemaakt door :

Nuha Koster

Locatie:

Utrecht, Nederland

Beautyacademie voor anderstalige en hulp behoefte, ook voor mensen die in de bijstand zitten.Ik wil die mensen helpen aan het werk te gaan en hun laten zien dat je ook met weinig kunt bereiken. Iedereen kan wat en dat WAT WIL IK AANBIEDEN MET JULLIE HULP

Grote instantie zoals gemeentes en het UWV leggen de lat veel te hoog voor bijstand mensen en afgekeurd. Ik vertel het vanuit ervaring . 21jaar afgekeurd omdat mijn dossier onderaan lag ze waren mij vergeten . 21jaar gedacht dat ik niets kan een stempel op mijn voorhoofd. Totdat ik op een dag erachter kwam dat ik wel wat kan bereiken voor mezelf mijn kids en wat voor anderen kan betekenen.

verbaas je niet als ik nu zeg dat ik binnen 2 jaar 10 erkende diploma’s heb behaald 6 op beauty gebied en 4 rechten diploma’s onderneming recht, faillissement recht, arbeid en sociale zekerheid en recht basiskennis gemiddeld een 8,4 gehaald momenteel ben ik bezig met bewindvoerder/ curator opleiding. Het enige wat ik jammer vind is dat ik al die jaren met angst leefde en geen reikende hand gehad. Ik ben gelukkig op tijd geweest maar er zijn veel gevallen net als ik en misschien erger die zitten te wachten op een lichtpuntje, degene die in een rolstoel zit en andere die met psychische klachten zit, weer anderen die slecht Nederlands spreken die hoeven niet thuis te zitten deze mensen hebben recht om te herleven te stimuleren en duidelijk te maken dat werken en onder de mensen zijn is niet alleen voor nu maar ook voor je oude dag en voor het vertrouwen in je zelf. Ik wil werken en mensen helpen aan het werk te gaan en hun met al mijn ziel en kennis stimulieren.

help me voor mezelf en voor anderen Help ons slachtoffers van onkundige instanties vooruit te komen en werken voor ons bestaan.

€ 25 van € 75.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.