Voedsel   

Aangemaakt door :

OPCA Overseas Pakistani Christian Alliance

Locatie:

, Pakistan

December is de maand van het jaar waar wij ons allemaal op verheugen, een maand waarin we verschillende feestdagen vieren. Denk hierbij aan de mooie versieringen door de straten en aan de versierde huizen. De maand waarin wij onze dierbaren verwennen met allerlei cadeautjes. Het is een maand waarin wij volop kunnen eten en drinken. Kortom ‘’een prachtige feestmaand’’.

 

Jammer genoeg is dit niet voor iedereen bestemd.

“Hoe kom ik aan voedsel? Hoe kom ik aan drinkwater? Hoe kom ik aan medicijnen?’’ Dit zijn vragen die miljoenen gezinnen zich dagelijks afvragen in Pakistan. Deze gezinnen leven in het armoede en hebben geen geld om zich van de gemakken te voorzien. Armoede in Pakistan kan worden toegeschreven aan uiteenlopende oorzaken. Een zeer snel groeiende bevolking, een tekort aan scholing, te weinig banen, technologie, kapitaal en investeringen.

 

OPCA: Overseas Pakistani Christian Alliance is een stichting die opkomt voor mensen rechten in Pakistan. OPCA bestaat uit vrijwilligers. Zij zijn in loondienst bij andere bedrijven en proberen hard hun best te doen om zoveel mogelijk donaties te verzamelen. 

 

Via deze weg vragen wij u om uw hulp. Samen met u kunnen wij anderen in nood helpen. Wij willen dat de gezinnen die in armoede leven ook een leuke kerst kunnen vieren. Daarom verzamelen wij geld in voor deze gezinnen. Met dat geld willen wij voedselpakketten, medicijnen en kleding uitdelen. Om een gezin te voorzien van een voedselpakket hebben wij jullie hulp nodig.

 

Een voedselpakket voor een gezin bedraagt € 20,- euro. Ons doel is om 1000 voedselpakketten uit te kunnen delen. Deze pakketten willen wij graag deze maand nog gaan uitdelen met het geld wat wij inzamelen met deze actie.

 

Wil jij helpen om deze gezinnen een mooie December maand te geven?

Dat kan door te doneren via deze actie aan OPCA: Serve the Community with Unity. 

 

Alvast ontzettend bedankt voor uw begrip en uw bijdrage! 

 

OPCA heeft ook andere projecten lopen. Bezoek ook onze website voor meer info: https://nl.opcainternational.com/

  

 

€ 0
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.