Voedsel   

Aangemaakt door :

Ismay Ko

Locatie:

Kuta, Indonesië

Door Covid-19 geen toerisme &geen inkomsten meer op Bali.Hongersnood bij weeskinderen en armen die geen eten meer hebben.

Covid-19 raakt heel de wereld dus Bali ook. Mijn vader was op Bali toen de maatregelen werden getroffen. Hierdoor is hij nog niet teruggekeerd naar naar NL. Helaas moet hij iedere dag toe zien hoe de wereldwijde maatregelen ook de (wees)kinderen en armen op Bali treffen. Door de wegval van het toerisme, voor vele het hoofdinkomen, is de armoede explosief gestegen. Mensen leven tussen het afval en er is geen geld voor bed, bad en brood zoals wij dat in Nederland minimaal hebben. Iedere week brengt mijn vader, zie foto, met zijn kennissen en vrienden, 70 voedselpakketten rond op eigen kosten. Helaas, is dit een druppel op een gloeiende plaat. Er zijn meer dan 70 gezinnen die onze hulp kunnen gebruiken! Ik begrijp dat iedereen is getroffen en toch wil ik beroep op jullie doen om mijn vader te helpen vanuit liefde en saamhorigheid. Doneer! Het kan al vanaf €1. Met iedere €1 helpt u een weeskind, gezin of oudere. Onze dankbaarheid


€ 1.084

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.