Noodhulp   

Aangemaakt door :

Andrea Pardo

Locatie:

Bogota, Colombia

Door de strenge lockdown in Bogota, lukt het kwetsbare ouderen en kinderen niet meer om aan voldoende voeding te komen. Er zijn eetzalen, die deze mensen voorzien van eten, gezelschap en liefde. Deze eetzalen zijn volledig afhankelijk van giften. Hiervoor vragen wij u een donatie te doen.

Het geld dat ik ophaal gaat direct naar de stichting ¨Servidores del Servidor¨. Zij verzorgen een drietal eetzalen, die dagelijks zorgen voor de voeding van kwetsbare kinderen en ouderen in de ¨slechte¨ in Bogota. In deze buurten komt veel armoede, drugsverslaving en prostitutie voor. Zeker nu er in Bogota, Colombia al weken een lockdown geldt, zijn er steeds meer mensen die een beroep doen op de liefdadigheid van deze stichting. De stichting is volledig afhankelijk van giften en wordt op geen enkele manier ondersteund door de overheid in Colombia. Van uw donatie worden levensmiddelen en overige zaken gekocht, die direkt noodzakelijk zijn voor de voedselvoorziening in deze eetzalen. Dagelijks wordt hier door vele vrijwilligers voor meer dan 400 kinderen en ouderen voedsel bereid. U kunt door uw gulle gift echt een verschil maken. Ik bedank u alvast voor uw tijd en gift..........


Met vriendelijke groet Andrea Pardo€ 5.000 Doelbedrag

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.