Vluchtelingenhulp   

Aangemaakt door :

Mai Mi Bath

Locatie:

Wageningen, Nederland

Vluchtelingen krijgen van niemand een extraatje met de kerst, laat staan een kerstpakket. Voor deze groep mensen is de Decembermaand geen gezellige, warme maand, maar een kille, koude maand. Daarom willen wij het mogelijk maken dat onze cliënten ook een fijne kerst krijgen!

Vluchtelingen krijgen van niemand een extraatje met de kerst, laat staan een kerstpakket, voor deze groep mensen is de decembermaand geen gezellige, warme maand, maar een kille, koude maand. 

De meeste van deze mensen zijn al eerder in hun procedure op straat gezet maar moeten nog wel in Nederland blijven om het juridische verloop van hun procedure af te wachten. 

Om ook deze mensen een beetje een warme decembermaand te bezorgen willen wij u vragen om in deze maand van overvloerd, warme en gezelligheid een klein bedrag te doneren. Elke bedragen, hoe klein dan ook, is méér dan welkom.


€ 0 van € 800
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.