Onderdak   

Aangemaakt door :

Raul Antonio Berrios Hernandez

Locatie:

Managua, Nicaragua

Hallo allemaal, mijn naam is Raúl, ik kom uit Managua, Nicaragua.


Ik vraag u met heel mijn hart om uw hulp met mijn situatie, ik ben een persoon met beperkte middelen, maar ik probeer samen met mijn kinderen en mijn vrouw vooruit te komen, met de situatie in mijn land, zowel economisch als gezond, banen zijn schaars, bedrijven gesloten, maar er zijn bedrijven die misbruik maken van de situatie, meer werk eisen en het salaris weggooien, 6000 cordobas per maand verdienen, maar ik doe nog steeds veel moeite voor hetzelfde, dat er geen werk is.


Ondanks mijn korte inkomen stop ik niet met het voeden van mijn kinderen, ik heb drie kinderen, een 5-jarig meisje, 2 3-jarige en 1-jarige jongens, maar er zijn momenten dat ik niet hoef doen vanwege de weinige middelen beperkt, ondanks dit alles hield hij niet op om mijn kinderen een thuis te kunnen geven, omdat we in het geval van mijn schoonmoeder zijn, maar mijn schoonmoeder wil om ons mee uit te nemen omdat ze zegt dat ze niet genoeg heeft bijgedragen voor het huis, en ik heb met dat verlangen om ze een thuis voor mijn kinderen te geven en met mijn vrouw apart te wonen.


Ik vraag je vanuit mijn hart om mij te helpen, ook wat ik zeg is waar, mijn realiteit. Het belangrijkste verzoek is een financiële steun om via Whydonate een huis te kunnen krijgen, gewoon door het land te hebben en later bouw ik een huisje, of het nu van zink is of wat ik ook beschikbaar heb, zoals ik al zei, ik doe dit voor mijn kinderen, ik heb zelf op veel manieren hulp gezocht, maar niemand geeft me een antwoord, maar ik verlies de hoop niet.


Ik hoop op God dat ik bereik waar ik al heel lang naar op zoek ben. Heel erg bedankt voor het kijken naar mijn verhaal


Je zou me heel blij maken als je de knop [Bijdragen door te delen] zou gebruiken om mijn project te delen!

€ 0 van € 9.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.