Sport   

Aangemaakt door :

Rimme Boltjes

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Gefocust, gemotiveerd en hard werkend ben ik elke dag bezig met mijn droom, mijn doel! Volgend seizoen ga ik deelnemen aan het NK karten. Ik wil iedereen bewijzen dat je ook zonder budget ver kunt komen in de topsport

Mijn naam is Rimme Boltjes. Ik ben 17 jaar oud, en ik doe aan wedstrijd karten.


Sinds ik 6/7 jaar oud ben wil ik deze sport al beoefenen, maar er waren thuis nooit de mogelijkheden om hieraan te beginnen. De sport was te duur, en zijn we nooit gaan verdiepen in de sport omdat mijn ouders er toen ook nog geïnteresseerd in waren. Ik heb een korte periode Turnen gedaan in de selectie, 4 jaar voetbal gespeeld, maar ik heb altijd de passie gehad voor racen, karten en motorsport.


Uiteindelijk toen ik 15 werd heb ik de kans gekregen om te beginnen met karten, en vanaf dat moment ben ik er met alles wat ik heb voor gegaan. Mijn school resultaten verbeterde, mijn gezondheid verbeterde, was gemotiveerder dan ooit en heb ik samen met mijn moeder, coach en monteur door heel Nederland en België gereisd voor de wedstrijden. In mijn eerste wedstrijd jaar (2018) hadden we weinig budget, en trainden we erg weinig. Maar dat weerhield mij niet om alles te geven als ik kon trainen, haalde alles uit elke sessie en wilde alles leren wat er te leren viel, analyseerde ik mijn data en zocht mijn eigen verbeter punten op. Dit resulteerde in een seizoen waarbij ik bijna elke race op het podium stond en een finale race verreed waar ik kans had om kampioen te worden, in mijn debuut jaar. Ik kwalificeerde mijzelf 2,4 sneller dan de nummer 2, het kampioenschap was binnen hand bereik... Maar door technische problemen viel ik uit voor het einde van de race. Ik werd Vice kampioen in mijn eerste jaar.


Nu staan we voor een nieuwe uitdaging. Ik heb de kans gekregen om deel te gaan nemen aan het NK karten (Nederlands kampioenschap 2 takt, KNAF) Ik wil deze kans volledig grijpen en er 200% voor te gaan. Dit jaar gaan we beginnen met een sportcoach die mij gaat begeleiden op het gebied van sport, voeding en technieken. Hiervoor ben ik dagelijks bezig met cardio en uithoudings vermogen. Karten is mijn leven geworden. Zo ben ik ben ervoor bereid er veel voor op te geven en de beste van de beste te worden en later ook deel te gaan nemen aan EK's en WK'sOok zijn er meerdere bedrijven die met mij de samenwerking aan zijn gegaan door middel van sponsoring. Schenkrecycling, mijncommunicatie afdeling, en FK Schilderwerken gingen u al voor. Ook zijn er al meerdere donateurs die per maand een bedrag doneren. Help mij groter te worden in de sport en mijn doel te behalen in de formule wagens!


Become part of the journey!
€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.