Noodhulp   

Aangemaakt door :

Maarten Coenen

Locatie:

Middelkerke, België

Linda Vanthournout en Marc Haverals werden eind september 2020 getroffen door een alles verwoestende brand in hun zaak/huis. Ze verloren daarbij alles: hun huis, hun zelfstandige zaak en daarnaast kwamen ook een paar van hun huisdieren om het leven. Het koppel is een eind in de 50 en moet alles van 0 heropstarten.

Via Facebook kwam ik in contact met Marc. Hij verloor ongeveer een maand geleden samen met zijn vrouw zowat alles dan hun dierbaar was: hun huis, hun zelfstandige zaak en een paar zeer dierbare huisdieren. Ik kreeg volgend berichtje van hem:


'We waren 1 half weekend weg , de zaterdag namiddag om 16u30 vertrokken om de zondag naar huis te komen en die nacht is alles uitgebrand Dit gebeurde op 27 september om 3u30 ongeveer Alles is opgebrand , de voorgevel zegt nog niets , binnen is alles verwoest het is daar echt een inferno geweest. Mijn hond en 2 katten zijn er in gebleven alsook mijn zotte valkparkiet en 3 waterschilpadden'.


Op deze manier zou ik hen graag wat perspectief geven om hun zaak terug op te bouwen. Delen op eender welke sociale media is lief, de volledige opbrengst wordt rechtstreeks op het rekeningnummer van Marc en Linda gestort.

€ 30 van € 2.000
1.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.