Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

VETA-Entertainment

Locatie:

Woerden, Nederland

Wij willen dmv een serie, kindermishandeling meer in de aandacht brengen. De serie betreft een jonge dame van nog maar 16 jaar, genaamd Anne. ' Anne, nog vol in de bloei van haar leven, heeft een leven om van te dromen'. In de ogen van de buitenstaanders. Wat er werkelijk in dit jonge meisje omgaat is een groot geheim.

KINDERMISHANDELING EN HUISLIJK GEWELD

Jaarlijks worden er in Nederland 350.000 kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar mishandeld. Dat zijn er zo’n 2 a 3 per klas. 

Deze kinderen worden dagelijks geschopt, geslagen, uitgescholden of verwaarloosd thuis. 


Wekelijks komt er 1 kind te overlijden aan de gevolgen van kindermishandeling.

1 op de 20 kinderen snijdt zichzelf en ieder halfuur probeert er 1 scholier zelfmoord te plegen als gevolg van kindermishandeling. 

Op latere leeftijd kan kindermishandeling lijden tot maatschappelijke problemen/ Zo komen veel kinderen later in aanmerking met politie en justitie, drugs en alcohol.

De verwachting is dat het percentage van de aantal mishandelde kinderen per jaar in werkelijkheid nog zo’n 10 procent hoger is,

niet alle gevallen worden namelijk gemeld bij de politie of bureau jeugdzorg.


(pilot screenshots)


HET VERHAAL


Wij willen d.m.v een serie, kindermishandeling meer in de aandacht brengen. De serie betreft een jonge dame van nog maar 16 jaar, genaamd Anne. ' Anne, nog vol

in de bloei van haar leven, heeft een leven om van te dromen'. In de ogen van de buitenstaanders. Wat er werkelijk in dit jonge meisje omgaat is een groot geheim wat

niemand zou verwachten. Haar leven word geterroriseerd door haar vader en er lijkt geen ontsnapping aan deze kwelling.


Om deze serie zo goed mogelijk over te kunnen brengen aan de kijkers en onze missie te kunnen verwezenlijken kunnen wij iedere donatie goed gebruiken.

In samenwerking met vele creatieve jongeren uit de film en media industrie, zullen wij eind maart van start gaan met filmen en hiervoor zullen wij alle hulp om

deze serie te ontwikkelen zeer waarderen. Daarom is elk donatie MEER DAN WELKOM!


(pilot screenshots)


Wij bedanken u names de productie VER voor uw donatie!


Valentino Kemper

VETA-Entertainment

€ 89 van € 7.000
1.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.