Sport   

Aangemaakt door :

Vanaf de Zijlijn

Locatie:

Leiden, Nederland

Vanaf de Zijlijn is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten aan webhosting, reiskosten en meer. Waardeer jij wat wij doen? dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. We hebben je altijd beloofd niet mee te doen aan betaalmuren, lidmaatschappen daarom hopen we op wat donaties.

Dagelijks zie je op Vanaf de Zijlijn.nl het laatste nieuws, foto's, video's en livestream van sport, evenementen en actualiteiten. Dat doen we met heel veel liefde, passie en plezier. We hebben je altijd beloofd niet mee te doen aan betaalmuren, lidmaatschappen en andere ‘drempels’ waardoor je niet zomaar alles zou kunnen lezen, luisteren en bekijken op Vanaf de Zijlijn.nl. En die belofte blijft fier overeind staan.


Een kleine donatie zodat we ons verder kunnen ontwikkelen

Het zal je echter niet verbazen dat we wel onze kosten hebben. Denk aan het bouwen en ontwikkelen van de site, de ‘hostingkosten’ van de site, het verzorgen van Livestream op locatie. Dat bekostigen we uit advertenties en daarmee spelen we ongeveer quitte. We zouden echter wel graag de volgende stap in onze ontwikkeling zetten. Meer eigen verhalen, wellicht meer videointerviews en nog meer sfeerreportages en Livestream uitzendingen.


Virtuele traktatie

Wees gerust. We gaan je niet eindeloos vermoeien met gebedel om geld. Hier, op deze plek, vragen we je om na te denken of je ons virtueel zou willen trakteren op twee biertjes of cola’tjes voor het plezier dat je haalt uit het lezen en op de hoogte blijven via Vanaf de Zijlijn. Steun ons en trakteer ons op twee drankjes in de kantine, of in dit geval de kosten (5 euro) daarvan. Eenmalig, of af en toe een keertje. Je kunt erop rekenen dat we je zeer dankbaar zijn en je ‘traktatie’ goed zullen besteden, zodat we jou in de toekomst nog meer nieuwtjes en leuke verhalen voorschotelen. Proost!


Doneren kan via onderstaande button. Deze ‘fundraising’ loopt via Mollie een Nederlands bedrijf voorzien van diverse beveiligings- en privacykeurmerken.


NB. Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen of wil je ons op een andere manier steunen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen via [email protected] 

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.