Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Vakantie bij Marissa

Locatie:

Macisvenda, Spanje

Prachtige vakantieplek in Spanje voor mensen met een verstandelijke beperking. Alleen, met een vriend(in), met je gezin of met een woonvorm

Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun gezin is het vaak moeilijk om een geschikte vakantieplek te vinden. Als ouders van een dochter met een verstandelijke beperking weten we daar alles van. Daarom was het onze droom om een plek te creëren waar we mensen met een verstandelijke beperking de vakantie van hun leven kunnen bezorgen met echte oprechte aandacht. In het dagelijks leven in bijvoorbeeld een woonvorm moet de aandacht vaak al met een aantal anderen worden gedeeld. Hoe fijn is het dan om tijdens je vakantie alle aandacht helemaal voor jezelf te hebben en helemaal zelf te kunnen bepalen wat je wilt doen !


VAKANTIE BIJ MARISSA

We hebben onze droom kunnen realiseren in een klein dorpje in het oosten van Spanje. Samen met onze dochter Marissa (32) runnen we een kleinschalige accommodatie voor individuele vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Marissa is o.a. gastvrouw. Door onze gasten wordt de aanwezigheid van Marissa gezien als een grote meerwaarde.


Individueel

Als je een (lichte) verstandelijke beperking hebt kun je alleen of met iemand die je zelf kiest vakantie bij ons vieren in een rustige, veilige omgeving met veel persoonlijke aandacht in een heerlijk klimaat. We stemmen de vakantie helemaal af op jouw wensen. Er is een ruime slaapkamer met hemelbed en badkamer en-suite voor je beschikbaar.


Met je gezin

Je kunt ook vakantie bij ons vieren met je gezin. Er is een ruim appartement beschikbaar voor maximaal 6 personen. Als de rest van het gezin iets wil doen wat jij niet leuk vindt of niet kunt, dan maken wij het samen gezellig.


Donatie

We bekostigen alles uit eigen middelen. Veel zaken zijn erg duur om te realiseren. Één van onze wensen is zonnepanelen. Door het doen van een donatie kun je ons helpen. Bij voorbaat heel hartelijk dank !!


Meer informatie

Kijk voor uitgebreide informatie op : www.vakantiebijmarissa.com.


Gerda en Simon FrisoOndersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.