Anders   

Aangemaakt door :

Everwijn Overberg

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Al sinds 2011 strijden wij tegen censuur in al haar lelijke vormen. Via onze websites brengen wij nieuws en informatie waar de gevestigde media zich niet aan durft of wenst te branden en middels ons eigen platform Urubin.nl bieden wij iedereen die dat wenst een social media platform waar vrijuit gesproken kan worden zonder angst voor sancties zoals we dat zien op de grote bekende social media platformen.


Al deze websites tezamen vormen ons Uruverse


Het mag duidelijk zijn dat de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.


Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie!Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.