Dieren   

Aangemaakt door :

Healing Paws Animal Rescue

Locatie:

Zakinthos, Greece


Healing Paws Animal Rescue heeft land gekocht op Zakynthos, Griekenland. We moeten nu DRINGEND geld inzamelen om twee caravans te kopen en hekwerkmateriaal en arbeidskrachten te kopen om op te zetten.


De situatie is nu kritiek voor Sue Deeth (oprichter en manager) en haar zoon Oli, die momenteel de vele zwerfdieren uit hun gehuurde huis redden. Sue en Oli moeten nu ONMIDDELLIJK het huurhuis verlaten omdat de hospita hun huurhuis heeft verkocht.


We moeten dringend geld inzamelen om tijdelijke huisvesting op het land te kopen, zodat Sue en Oli een dak boven hun hoofd hebben en een plek om te verblijven en hun geredde dieren mee te nemen en om door te kunnen gaan met het redden van meer arme zielen in behoefte aan onderdak, voedsel, veterinaire zorg en veiligheid.


Zonder jouw hulp en gulle donaties hebben Sue, Oli en alle geredde dieren nergens om te leven en zullen ze niet in staat zijn om de oneindige zwerfdieren die over het hele eiland worden gedumpt, verder te redden.


Hieronder is een plattegrond van het asiel dat laat zien hoe het eruit zal zien als het klaar is, verdere informatie over de toestand waarin Sue en Oli momenteel leven met alle reddingen kan worden gevonden door te kijken naar Sue Deeth Facebook-pagina en alle arme zielen te zien die zijn gered van het ophalen in erbarmelijke toestand en hoe ze zijn hersteld met liefdevolle zorg en veterinaire behandeling.


Hier is meer informatie over de zwerfsituatie op het eiland, het doel om de schuilplaats te bouwen en het nooit aflatende werk dat Sue en Oli doen om de arme zielen te redden en de liefde en zorg te geven die ze verdienen.


Verdwaalde situatie

Helaas is er in Griekenland geen overheidsfinanciering of autoriteit die de verantwoordelijkheid voor dierenwelzijn op zich neemt. De gemeente voert geen sterilisatieprogramma uit en hondenbezitters laten hun honden meestal niet steriliseren. Hierdoor zijn Sue en de andere liefdadigheidsinstellingen op het eiland niet in staat geweest om de onderliggende groei van de zwerfdierenpopulatie aan te pakken.


Daarom duurt het lijden van de zwerfkatten en honden voort. Ongewenste puppy's en kittens worden weggegooid in plastic zakken in vuilnisbakken en sommige eilandbewoners, rond de belangrijkste toeristenoorden, gebruiken gif om de zwerfpopulatie onder controle te houden.


Ongewenste huisdieren worden meegenomen naar de bergen in het midden van het eiland en worden achtergelaten langs de weg zonder water, voedsel of onderdak door hun eigenaren, waardoor ze verhongeren.


Doel om onderdak te bouwen

Het doel op lange termijn van het goede doel is het bouwen en inzamelen van geld voor de bouw van een speciaal gebouwd dierenopvang- en rehabilitatiecentrum, maar op korte termijn is het doel om constant geld in te zamelen om Sue's werk te ondersteunen. Het goede doel blijft de sterilisatie van 'eigen dieren' steunen en promoten.


Het werk Sue en Oli Do

Gewijd aan het redden van de levens van veel verlaten dieren op het eiland. Healing Paws Animal Rescue is opgericht door een Britse expat Sue Deeth. In 2011 begon Sue met het redden van een paar zwerfhonden en -katten op het eiland en via haar netwerk van vrienden en supporters in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Duitsland was ze in staat om liefdevolle huizen te vinden voor deze ongewenste zwerfdieren. Sinds dit bescheiden begin is de steun gegroeid en tot op heden hebben meer dan 2.000 honden, puppy's en katten hun eeuwige familie gevonden.


De honden en katten die op zoek zijn naar adoptie worden in een huiselijke omgeving gehouden; ze zijn goed gesocialiseerd met alle honden en katten. De katten en honden leven allemaal samen in een enorme liefdevolle roedel en elk nieuw lid wordt verwelkomd als een verloren gewaande vriend. Ze verzorgen elkaar allemaal, spelen samen en slapen samen!


Sue en haar zoon Oliver hebben hun leven gewijd aan het redden van zwerfdieren en in april 2018 zijn we erin geslaagd Healing Paws Animal Rescue te registreren als liefdadigheidsinstelling nr. 1177945 in het VK. Dit geeft Sue meer financiële steun voor de verlichting van dieren die lijden op het eiland. Healing Paws heeft een toegewijd adoptieteam in het VK dat Sue en het werk dat ze doet op het eiland ondersteunt.


Bedankt voor het lezen van deze noodinzamelingsactie en uw donatie wordt zeer op prijs gesteld en zal enorm helpen bij het bouwen van een op maat gebouwd onderkomen in de huidige situatie en voor de toekomst. Deel deze oproep alstublieft met uw vrienden, familie en collega's, evenals met clubs waarvan u lid bent, zodat we ons doel voor Sue, Oli en het voortdurende werk van HEALING PAWS ANIMAL RESCUE kunnen bereiken.

€ 135 van € 20.000
0.7% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.