Educatie   

Aangemaakt door :

Urban Luka Jurc Blagovič

Locatie:

, Slovenia

Welkom bij mijn project!


Mijn verhaal - Leer mij kennen :)

Sinds de prille leeftijd van vier, heb ik mijn wens geuit om in het buitenland te studeren. Na het bijwonen van de middelbare school in Slovenië, heb ik het geluk gehad om mijn eerste traject van het voltooien van mijn internationale bedrijfsstudies in het VK met een overheidslening te voltooien. Tijdens mijn studie raakte ik gepassioneerd en geïnteresseerd in duurzaamheid en sociale innovatie. Als resultaat van mijn harde werk en toewijding aan mijn studie kreeg ik de Dean's Award for Intellectual Curiosity, de prijs voor best presterende student, en een prijs voor mijn inzetbaarheid, ondernemingsvaardigheden en inzet voor sociale verantwoordelijkheid. Tijdens mijn studie heb ik verder geleerd hoe door samenwerking, empathie en wederzijdse steun alles mogelijk is - zelfs het bereiken van een echt duurzame planeet op korte termijn. Tijdens mijn bachelorstudie heb ik deelgenomen aan tal van projecten om lokale gemeenschappen te helpen, heb ik onderzoek gedaan op het gebied van duurzaamheid en ben ik projectpartnerschappen aangegaan voor het ontwerpen en produceren van educatief speelgoed en games die kinderen zullen helpen leren. Ik geloof echter dat succes direct gerelateerd is aan kennis in iemands inspanningen. Daarom is mijn volgende grote stap in de richting van het verbeteren van onze sociale en ecologische omstandigheden het voortzetten van mijn opleiding door middel van een masterdiploma in het VK.


Mijn uitdaging - het doel van dit project

De rol van sociale ondernemers op het pad naar duurzame ontwikkeling is van cruciaal belang geweest en er was grote onmiddellijkheid nodig om enkele van 's werelds meest prominente problemen aan te pakken - klimaatverandering, armoede, ongelijkheid, discriminatie, en nog vele andere. Ik geloof dat ik met uw steun de mate van kennis en expertise zal verkrijgen die nodig is om op dit gebied te slagen; Ik weet dat ik een succesvolle sociale ondernemer zal worden, want naast mijn vaardigheden en ervaring, ben ik oprecht gepassioneerd over het vakgebied, en vooral over het helpen van anderen, en de sociale en ecologische omstandigheden van de eindige planeet die we bewonen. De MSc in duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap kost £ 26.000. Helaas is ons gezinsinkomen te laag om mij in staat te stellen mijn studies in het VK volledig of zelfs gedeeltelijk te financieren. De ambitieuze 5.000 EUR zal me dus toelaten om mijn studielening gedeeltelijk te betalen; De rest hoop ik van de Sloveense regering te krijgen (vingers gekruist). Het programma is voltijds, wat inhoudt dat ik actief zal studeren en waarschijnlijk geen tijd zal hebben om me in te zetten voor een bijbaan om mijn studie te ondersteunen. Ik zal ook een deel van de studieschuld terugbetalen die verband houdt met mijn bachelorstudies. Daarom ben ik je dankbaar voor alle hulp die je kunt bieden en wil ik benadrukken dat zelfs een kleine bijdrage een grote impact zal hebben op mijn kans om mijn studie voort te zetten.


Elke hulp die je kunt bieden, zal enorme veranderingen in mijn leven brengen en zal me in staat stellen mijn dromen na te jagen om te studeren voor een masterdiploma in het door mij gewenste vakgebied en op zijn beurt gemeenschappen en onze samenlevingen te helpen naar een duurzame toekomst. Ik waardeer al je steun enorm en wens je het allerbeste, waar je ook bent!


Ik zou willen afsluiten met een citaat: "De reis van duizend mijl begint met één stap." - Het leven is een spannende reis, maar de dingen die we willen worden ons zelden of nooit op een bord overhandigd.


PS: ik zal je op de hoogte houden van de voortgang van mijn financiering voor de studies. Daarnaast wil ik je uitnodigen om te reageren als je nog iets over mij wilt weten of als je enkele van mijn meest recente projecten wilt bekijken - ik zal ze graag met je delen!


Bij voorbaat dank voor al uw steun!

€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd
133 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.