Noodhulp   

Aangemaakt door :

European Institute of Policy Research and Human Rights

Locatie:

, Ukraine

DRINGEND BEROEP OM ONDERSTEUNING VAN OEKRAENSE FAMILIES die gedwongen werden hun huizen te verlaten als gevolg van een plotselinge invasie door Rusland.


We hebben uw hulp dringend nodig om levensreddende bescherming te blijven bieden aan gezinnen die gedwongen zijn hun huizen te ontvluchten. Uw steun kan ertoe bijdragen dat Oekraïners die hun huizen moeten ontvluchten, beschut en veilig zijn.


Dit fonds zal zich richten op herstel op middellange en lange termijn, het waarborgen van toegang tot basisdiensten en het versterken van de bescherming van degenen die door de humanitaire crisis zijn getroffen. Dit omvat verschillende sectoren, waaronder onderwijs, voedsel, gezondheid, bescherming, onderdak, water, sanitaire voorzieningen en hygiëne.


Uw donatie zal humanitaire NGO's en VN-agentschappen in Oekraïne helpen om de meest kwetsbare gemeenschappen en mensen te helpen en hen te voorzien van dringend voedsel, water, onderdak en andere basisondersteuning. Door dit snelle en flexibele reactiemechanisme kan uw geschenk vandaag echt levensreddend zijn.

 

Uw donatie zal worden gebruikt om onmiddellijke noodgevallen en lopende behoeften te financieren, waaronder bijvoorbeeld:


€ 8 - 2 wollen dekens voor individuen of noodopvang

€ 23 - Een voedsel- en hygiënepakket voor één volwassene voor een maand of 30 thermische foliedekens voor noodgevallen

€ 70 - Een voedsel- en hygiënepakket voor een gezin van vier voor een maand

€ 500 - Naar crisisbegeleiding en -ondersteunende diensten, en kinderdiensten/inclusief toegang tot outreach-activiteiten, kinderdagverblijven en kindvriendelijke ruimtes.

€ 1.500 - Een basispakket voor spoedeisende geneeskunde voor 1.000 personen voor 3 maanden

€ 3.700 - Medicijnen- en farmaceutisch pakket voor 10.000 personen voor 3 maanden

 

Hoe meer we inzamelen, hoe meer we kunnen helpen - vooral met de langetermijneffecten van vijandelijkheden, ontheemding en armoede op gezinnen, kinderen, ouderen en mensen met speciale behoeften.

 

De voedselhygiëne en medische verpakkingen voldoen aan de specificaties van het Wereldvoedselprogramma, UNICEF en de Wereldgezondheidsorganisatie

.

 

Als de crisis voorbij is, zullen de noodmedicijnen/voedsel/hygiënepakketten die u hebt helpen kopen, worden vrijgegeven aan ziekenhuizen en Oekraïense erkende liefdadigheidsorganisaties voor distributie aan mensen in wanhopige nood.€ 0 van € 100.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.