Uitvaart   

Aangemaakt door :

Sema Caglayan

Locatie:

Beverwijk, Nederland

Maryam Fadayi ligt al ruim 10 dgn in het mortuarium! Zij laat een echtgenoot en 3 jonge kinderen achter. Er is geen uitvaartverzekering en familieleden die de kosten kan dekken. Zou u de familie willen ondersteunen via onderstaand rek.nr met de omschrijving uitvaart Fadayi. Moge God u allen belonen met al het goede!

Het onverwachte overlijden van mijn buurvrouw Mw. Maryam Fadayi heeft mij en velen diep geraakt. Zij ligt al ruim 10 dgn in het mortuarium! Zij laat een echtgenoot, 3 jonge kinderen waarvan een baby van 2 wkn achter, subhanAllah. 


Er is geen uitvaartverzekering die de kosten kan dekken. Zij hebben verder ook geen familieleden die hen emotioneel of financieel kunnen bijstaan. 


Om nog langer de begrafenis uit te stellen is zeer on-islamitisch, daarom zijn wij een geld inzamelingsactie gestart om haar een waardige begrafenis te geven, die elke moslim(a) verdiend.


Zou u de familie willen ondersteunen met een donatie om zo de kosten te betalen als islamitische gemeenschap? Doneer dan via deze site.


Moge Allah u allen belonen met al het goede!

€ 7.649 van € 6.250
122.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.