Dieren   

Aangemaakt door :

Tray4Stray

Locatie:

Tbilisi, Georgia

Van 15 februari 2021 tot 27 april 2022 (toen we een non-profitorganisatie werden), hebben we meer dan 12.600 kattenvoerbakken geserveerd en ongeveer hetzelfde voor honden in Tbilisi. Het was niet gemakkelijk omdat we als particulieren met zeer beperkte middelen zijn begonnen, maar er zijn geweldige mensen die naar voren komen om ons team te ondersteunen en ons te helpen zwerfdieren van hulp en hoop te voorzien. We willen echter meer doen. Naast de dingen die we hebben gedaan (trap-castratie-vaccinatie-release TNVR, voeren, adoptie faciliteren), willen we een opvang bouwen voor zwerfkatten en honden.


Toon alstublieft uw steun aan deze organisatie. Uw donatie stelt ons in staat om door te gaan met het redden van de levens van talloze zwerfdieren door middel van ons TNVR-programma, voedsel, medische benodigdheden en financiering om een opvangcentrum te bouwen.


We hebben het hele jaar evenementen om geld in te zamelen. Geef aan of je een specifiek evenement/programma wilt steunen door ons een bericht te sturen en ons dit te laten weten. Hartelijk dank voor uw steun.

€ 60

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.